Ej cwaniaczki! Nie kopie się leżącego! Wszyscy jesteście mądrzy zza klawiatury! Jak było OK to ten "Portal" nie pisał, że jest OK i nasza drużyna wygrywa. Teraz jak jest zapaść to wszyscy cwani! Większość z Was nie ma bladego pojęcia w czym rzecz i o sporcie wie tyle ile dowie się z TV. A Ci którzy mają pojęcie siedzą cicho bo wiedzą o co chodzi. Nie będę snuł tutaj wywodów świadczących o mojej wiedzy, powiem jeszcze raz:
NIE KOPIE SIĘ LEŻĄCEGO. Jeśli tacy jesteście wielcy i mądrzy zapraszam na zebranie Zarządu pokażecie co potraficie. Nie twierdzę, że ten Zarząd jest super bo wyniki mówią co innego. Twierdzę, że w naszym mieście nie ma ludzi którzy chcieliby/mogliby zająć się piłką nożną w wydaniu BKS. Łatwiej jest prowadzić drużyny młodszopiłkarskie (chwała i za to) niż grać na poziomie seniorskim. Skoro BKS jest zły to dlaczego wszystkie pozostałe kluby piłkarskie trenujące młodzież nie zgłoszą do gry drużyny seniorów? Odpowiedź jest prosta, bo wywrócą się po pierwszej rundzie rozgrywek.
Jeśli zaś chodzi o ten portal - www.... to zachęcam do głębszej analizy tematu, doraźnie wrzucanie newsów z serii "bez komentarza" nie stawia Was zbyt wysoko w mojej hierarchii mediów bolesławieckich.
I tak zapewne tego posta nie puścicie! Ciekaw jestem jakich brzydkich słów chciałem użyć pisząc tę odpowiedź?
Zastosowana autokorekta