CNC napisał(a): warto posłuchać...
E napisał(a):CNC napisał(a): warto posłuchać...
Posłuchałam :)
"Jeśli dajesz sobie z mężczyzną czas, by go poznać, by zbudować z nim więź, by mieć wspólne doświadczenia, które was do siebie zbliżają, to jesteś bardziej w jego umyśle kojarzona z partnerką, niż z kobietą z którą mógł mieć seks"
sloneczko010981 napisał(a): Posłuchałam kawałek, ale jak usłyszałam, że facet to zdobywca to mnie śmiech pusty ogarnął, bo jakbym sama nie zakasała rękawów i się za mojego, wtedy jeszcze nie chłopaka, nie wzięła, to bym się doczekała z jego strony zdobywania...na starość. :P
sloneczko010981 napisał(a): Posłuchałam kawałek, ale jak usłyszałam, że facet to zdobywca to mnie śmiech pusty ogarnął, bo jakbym sama nie zakasała rękawów i się za mojego, wtedy jeszcze nie chłopaka, nie wzięła, to bym się doczekała z jego strony zdobywania...na starość. :PEch,słoneczko,Ty to musisz być aale...no cóż,nie jest dobrze,jak men ma wszystkie palce sztywne,wystarczy....dziewczynę,kobietę,należy poznawać też przez dotyk,bo dotyk zbliża,paluszki powinny być rozbiegane,zabłądzić tu i ówdzie.Jak ten piękny jest dziamdziak,a podoba się,to tak właśnie trzeba.Pozdro.