Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Seks na pierwszej randce :)

3004
#masi nieaktywny
12 listopada 2015r. o 10:53
Dobre :D

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Adam niezalogowany
12 listopada 2015r. o 11:35
~ napisał(a):
masi napisał(a):
falco napisał(a): wcześniej wydał byś majątek na kino ... :D

falco, pozwolę sobie wkleić... :D [img=1447278060_ndh2gdd.jpg]

Ja ci nie pozwalam, bo obrażasz moje uczucia... wszystkie uczucia... Kasuj ten seksistowski obrazek zboczeńcu.

falo masz rację , miałem dwa takie przypadki , umówiłem sie na nie zobowiazujace spotkanie , kawa , lampka wina , rozmowa , a tu po godzinie sruuuuuuuuuuuu propozycja i to nie ode mnie ale od niej moze tak szybki numerek w celu zacisnienia wspólnej "przyjaxni " ? No cóz jestem samcem ( samotnym ) nie odmówiłem i tak to sie skonczyło . Chyba jestem staroswiecki .
3004
#masi nieaktywny
12 listopada 2015r. o 11:50
I dobrze, kazdy powinien robić to na co ma ochotę, jeżeli obie osoby tego chcą to nie widzę problemu..., nawet po pięciu minutach znajomości... ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~ niezalogowany
12 listopada 2015r. o 15:32
~ napisał(a): Sex na pierwszej randce :D

Oszust. Kobiet nie można oszukiwać.
6979
E
12 listopada 2015r. o 16:42
~Miko napisał(a): :* Buziak na pierwszej randce :D

Bez problemu :D
[img=1447342929_fmzmk3y.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
12 listopada 2015r. o 16:50
E napisał(a): Bez problemu :D

Baba jest biskupem , żebym całował w łapki??!! :>

:* w czółko :>
6979
E
12 listopada 2015r. o 17:10
~ napisał(a): :* w czółko :>

To takie...ojcowskie :D ale masz i Ty :* w nosek

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
10630
#CNC nieaktywny
12 listopada 2015r. o 19:19
prostytutka a raczej dziw.... lub kur... to nie kobieta !! znajomy pyta sie kiedyś takiej pod legnicą ile bierze mów 100, na to kolega mówi tak, dam ci 200 ale zleje ci sie na twarz a później ty to rozsmarujesz :D ona po namyślę mówi ze nie może bo nie ma gdzie sie umyć i posiada tylko jakieś chusteczki do umycia piz...no to kolega mówi 250 , po chwili zastanowienia jest zgoda :D a na pożegnanie usłyszała ze chciał tylko zobaczyć za ile sie sprzeda :D A później pretensje do facetów ze traktują kobiety przedmiotowo lub jako zabawki.Na szczęście są jeszcze normalne kobiety...które szanują same siebie i dzięki temu są szanowane :) [img=1447352346_2if8s1l.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza