#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 listopada 2015r. o 1:21
Zgadza się. A Kiszczakowi , jeśli Stwórca pozwoli , skopię dupę po osiągnięciu " prostej nieskończonej " . Zastanawiam się też nad JPII :D
Ostatecznie dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Miko napisał(a): Całowanie w rękę, to jakieś staroświeckie.
Co ja Ci poradzę, że ja z "innej epoki" :D
eto napisał(a): E :* jak Ci się podoba ??
A tak prosiłam, żebyś nie grzebał w moich szufladach :D
masi napisał(a): Tam gdzie czasami pracuję to całuje się w poliki, do Bolesławca jeszcze nie dotarło ;)
Oczywiście, że dotarło :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zawsze mnie zastanawiało jak można słuchać takich smętnych piosenek :) No wiem Każdy lubi co innego :) Ale większość Polskich wykonawców to uprawiają festiwal piosenki smętnej :) A Gadowski to typowy przykład smęcenia :/
#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 listopada 2015r. o 19:47
Dziękuję za dedykację Norbi :) . Ja też wczoraj spadłem z nieba , ale Ciebie jak raz , do Wędrowców to bym nie zaliczał.
Facet , to świnia , jak powszechnie wiadomo . Ale kiedy mówi , że piwo wypije z drugim facetem , to to zrobi , albo przynajmniej wytłumaczy się dlaczego nie może , albo nie chce. Jak nazwać tych , co unikają kontaktu w realu , marząc o seksie w " wielkim mieście i to na pierwszej randce " ?
No dobra , żartowałem :)
Masz Ci tutaj to , czego tak na prawdę potrzebujesz :
Ja też :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Masz Ci tutaj to , czego tak na prawdę potrzebujesz :
Ja też :)
"Nie interesuj się moim życiem bo może okazać się tak interesujące, że rozczarujesz się swoim i będzie przykro..."
Nie interesuje mnie czego potrzebujesz, jak funkcjonujesz i o czym marzysz...
A czego potrzebuję... to jest wyłącznie moja sprawa ;)
Miłego dnia :)
seks na pierwszej randce jest wręcz obowiązkowy ...
pozwala to uniknąć kłopotu w przyszłości a tego przecież nikt nie chce
dlatego na pierwszą randkę dla ''zasady'' zabiera się np. kwiaty a dla ''praktyki'' książkę ...
kiedy kwiaty są już w wazonie ,podziwiając ich piękno oddajecie się ...lekturze ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.