Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy skład rządu Beaty Szydło
~Baśka niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:28
Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:32
~Baśka napisał(a): Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!

Czy "normalny" wyborca dwukrotnie pisze "bedą" zamiast "będą"? Ja jestem normalny, takiego właśnie rządu oczekiwałem i się doczekałem. Brawo PiS!
~! niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:33
Czy to znaczy, że Wiesław Ogrodnik zostaje posłem, skoro Lipiński jest ministrem?
~b niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:34
Michał Kamiński - czy Mariusz !?!? Może to mała różnica - a jednak wielka.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:36
~! napisał(a): Czy to znaczy, że Wiesław Ogrodnik zostaje posłem, skoro Lipiński jest ministrem?

O ile Lipinski zrzecze sie mandatu.
~fok niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:37
Macie drodzy wyborcy wspaniały rząd , gratulacje bezmyślności he he tylko teraz nie narzekać .........Minister z wyrokiem co prawda nie prawomocnym ale wyrokiem no i nasz ukochany Antoś Brzoza he he .
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:40
~fok napisał(a): Macie drodzy wyborcy wspaniały rząd , gratulacje bezmyślności he he tylko teraz nie narzekać .........Minister z wyrokiem co prawda nie prawomocnym ale wyrokiem no i nasz ukochany Antoś Brzoza he he .

Jeszcze dobrze nie weszli a ten juz marudzi. Poczekaj marudo a nie tak dla zasady mendzisz.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 14:44
~fok napisał(a): Macie drodzy wyborcy wspaniały rząd , gratulacje bezmyślności he he tylko teraz nie narzekać .........Minister z wyrokiem co prawda nie prawomocnym ale wyrokiem no i nasz ukochany Antoś Brzoza he he .

A Ty kim jesteś? Kolejny nawiedzony z PO, że wiesz co się stało w Smoleńsku bez koronnego dowodu jakim jest wrak? Póki nie ma prawomocnego wyroku, póty jest niewinny. Paniał ili niet?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza