Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy skład rządu Beaty Szydło
2900
#falco nieaktywny
9 listopada 2015r. o 19:47
teraz pyta o drogę?
teraz?
a kiedyś spieprzał spod Smoleńska nie ratując ''prezia'' :D
teraz pyta o drogę by chyba resztki złomu przytargać do Polski?

chyba nie zna ustawy o recyklingu zakazującej wwożenia czegoś podobnego na teren kraju ;)

[img=1447094838_t19qaph.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 19:54
I jak lemingi idzie pakowanko?:)
10247
#TA nieaktywny
9 listopada 2015r. o 20:05
~ napisał(a): I jak lemingi idzie pakowanko?:)

Lemingi już spakowane. Szukaj na zdjęciu Kaźmirza![img=1447095944_ek6p77l.jpg]
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 20:07
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Jeszcze nic nie zrobili a już taaaaaakie inwektywy od nienawistnych.

W tym rzecz, że zrobili. Czy obsadzenie Macierewicza jako szefa MON i pozostałych wariatów sprzed 10 lat w roli ministrów to nic?? To jest cos. Cos zupełnie innego niz w kampanii obiecywano. Cos co jest dla Polski szkodliwe i złe. Ktokolwiek pamięta te nieszczęsna ekipę i ich poczynania sprzed 10 lat ten wie, czym to sie skończy.

A interpretacje tatmtych zdarzen gdzie widziales? W tvn? Likwidacja WSI pelna ruskich agentow to zle? No zle dla postkomuny ktora wysluguje sie takimi mediami. Koniec z bandą zlodziei!

Dziecko - pamietam. To nie było aż tak dawno. Koniec z bandą złodziei !!! Zróbmy miejsce nowym złodziejom! I do tego obłąkanym.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 20:10
~ napisał(a):
~Baśka napisał(a): Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!

Czy "normalny" wyborca dwukrotnie pisze "bedą" zamiast "będą"? Ja jestem normalny, takiego właśnie rządu oczekiwałem i się doczekałem. Brawo PiS!
Jesteś zaślepiony,jak się opamiętasz to zrozumiesz !!
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 20:16
~ napisał(a):
falco napisał(a): jaki dobroduszny dziadzia...
[img=1447093805_shb1dnh.jpg]

Kocham Macierewicza. Nareszcie Antek zrobi porządek z ruskimi. Teraz Putin w zębach przyniesie wrak.

Kocham też Zbyszka. Teraz każdy Polak będzie dźwiękowcem. Kto nie nagrywa ten przegrywa. Sprzedaż "gwoździ" wzrośnie o 500%.

Człowieku, serio ty sie lepiej przebadaj u psychiatry. - to tak za całokształt.
A co robienia porządku z ruskimi - błagam - popłakałem się ze śmiechu. Nawet chciałem coś napisać ale poziom tej wypowiedzi jest tak niski, że w zasadzie dialog z Tobą by mi tylko ubliżył. Czytając te niektóre wpisy wydawało mi się, że poziom tej dyskusji sięgnął dna - a tu proszę ! Ktoś jeszcze puka spod spodu.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 20:20
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Baśka napisał(a): Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!

Czy "normalny" wyborca dwukrotnie pisze "bedą" zamiast "będą"? Ja jestem normalny, takiego właśnie rządu oczekiwałem i się doczekałem. Brawo PiS!
Jesteś zaślepiony,jak się opamiętasz to zrozumiesz !!

Ale przynajmniej znam język polski, który jest moim językiem ojczystym:) Wiem, że russkije "umią i rozumiom" więcej niż ja:)
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 20:21
~ napisał(a):
~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Jego poglądanie rzeczywistości jest lekko mówiąc "mocno zniekształcone".
Miłego dnia...

A kto to jest "maciar"?
Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza