~ napisał(a): I jak lemingi idzie pakowanko?:)
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Jeszcze nic nie zrobili a już taaaaaakie inwektywy od nienawistnych.
W tym rzecz, że zrobili. Czy obsadzenie Macierewicza jako szefa MON i pozostałych wariatów sprzed 10 lat w roli ministrów to nic?? To jest cos. Cos zupełnie innego niz w kampanii obiecywano. Cos co jest dla Polski szkodliwe i złe. Ktokolwiek pamięta te nieszczęsna ekipę i ich poczynania sprzed 10 lat ten wie, czym to sie skończy.
A interpretacje tatmtych zdarzen gdzie widziales? W tvn? Likwidacja WSI pelna ruskich agentow to zle? No zle dla postkomuny ktora wysluguje sie takimi mediami. Koniec z bandą zlodziei!
~ napisał(a):Jesteś zaślepiony,jak się opamiętasz to zrozumiesz !!~Baśka napisał(a): Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!
Czy "normalny" wyborca dwukrotnie pisze "bedą" zamiast "będą"? Ja jestem normalny, takiego właśnie rządu oczekiwałem i się doczekałem. Brawo PiS!
~ napisał(a):falco napisał(a): jaki dobroduszny dziadzia...
[img=1447093805_shb1dnh.jpg]
Kocham Macierewicza. Nareszcie Antek zrobi porządek z ruskimi. Teraz Putin w zębach przyniesie wrak.
Kocham też Zbyszka. Teraz każdy Polak będzie dźwiękowcem. Kto nie nagrywa ten przegrywa. Sprzedaż "gwoździ" wzrośnie o 500%.
~ napisał(a):~ napisał(a):Jesteś zaślepiony,jak się opamiętasz to zrozumiesz !!~Baśka napisał(a): Brawo wyborcy PiS-u!!!! Bedą mieli to czego chcieli, szkoda tylko ze normalni ludzie tez bedą musieli za to płacić!!
Czy "normalny" wyborca dwukrotnie pisze "bedą" zamiast "będą"? Ja jestem normalny, takiego właśnie rządu oczekiwałem i się doczekałem. Brawo PiS!
~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Jego poglądanie rzeczywistości jest lekko mówiąc "mocno zniekształcone".
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?