~ napisał(a):~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Jego poglądanie rzeczywistości jest lekko mówiąc "mocno zniekształcone".
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?
falco napisał(a): TASS donosi na stronach rządowych że zaraz po ogłoszeniu Antona ''
ministrem wojny''ludność cywilną wycofano za Ural a Moskwę podpalono by wróg nie miał czego rabować...
w armii upadło morale ,odnotowano liczne przypadki dezercji a chór Aleksandrowa uległ samorozwiązaniu ...
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?
Taki "żem" bystry, że nie wiem.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?
a Mlaskatego znasz?
~ napisał(a):Dowiesz się w odpowiednim czasie...nie odmieniaj tego określenia...tak na marginesie.kropka.~ napisał(a):~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?
~ napisał(a):~ napisał(a):Dowiesz się w odpowiednim czasie...nie odmieniaj tego określenia...tak na marginesie.kropka.~ napisał(a):~ napisał(a):Taki żeś bystry jak...a nie wiesz kto to jest'Maciar'... ??~przemo napisał(a): ... wizytę u psychiatry powinien już dawno zaliczyć maciar.
Miłego dnia...
A kto to jest "maciar"?