fobiak napisał(a): " Niepodległość nie jest dana raz na zawsze"
och... jaki piekny tytul.
a kto rozdaje niepodleglosci?
na ile lat nam dali?
czy to ue nam dala, czy tez bolek?
prosze o powazne odpowiedzi
do niepowaznego tytulu.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):
Ty wieczny idioto, załóż sobie własne forum i tam molestuj ...nymi pytaniami ludzi podobnych umysłowo do ciebie. Nigdy nie zmądrzejesz bo w tobie siedzi idiotyzm wrodzony od urodzenia.
Zastosowana autokorekta
Kazimierz Marczewski napisał(a):~Mirosław P. napisał(a): Panie Kwaśniewski !
A dzisiaj, co obchodzicie ?
Według programu: 11 listopada 2015 r.
Bolesławiecka Bazylika Maryjna11.00
* Rozpoczęcie - godz. 11.00 (zbiórka pocztów sztandarowych w bazylice – 10.45)
* Program patriotyczny w wykonaniu młodzieży z pracowni Młodzieżowego Domu Kultury im. Stanisława Wyspiańskiego w Bolesławcu
* Wystąpienie Starosty Bolesławieckiego – Dariusza Kwaśniewskiego
* Msza w intencji Ojczyzny z udziałem wojska
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):
Ty wieczny idioto, załóż sobie własne forum i tam molestuj ...nymi pytaniami ludzi podobnych umysłowo do ciebie. Nigdy nie zmądrzejesz bo w tobie siedzi idiotyzm wrodzony od urodzenia.
Głupi Lemingu , skoro już się błotem obrzucamy , pieprzyć to że się chłopakom jednodniowa obsuwa trafiła. Powiedz mi, kto tworzy prawa dla tego nieszczęśliwego kraju ? Ustawodawstwo z eurokołchozu , więc o jakiej niepodległości tutaj mówimy ? Chemitrale , przymusowe szczepienia , bilionowe zadłużenie , brak majątku narodowego , obce banki i hipermarkety nie opodatkowane , a Kowalski na dzień dobry musi wysupłać tysiąc na Zus , nie mówiąc o qurewskim Vacie , co doprowadził wielu znajomych do utraty dorobku życia , a niektórych do śmierci. Śpieszę Ci donieść głupcze , że Fobiczny , to jeden z niewielu obcykanych facetów na tym forum , i takie anonimowe ścierwa , jak Ty, mamy w du ... żym kapeluszu na króliczki :D
Wychodzi mi na to , Fobiczny , że nawet niepodległość reglamentuje nam dzisiaj eurokołchoz. Nie wiem , czy ta odpowiedź Cię zadowoli :D
Zastosowana autokorekta