Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po serii zamachów stan wyjątkowy we Francji
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 16:13
może przegapiłem ale ''apel tej pracownicy '' przypomina ''apel polityków '' do przeciwstawiania się fali terrorystów ...
zauważamy zło ale nie wiemy kto za nim stoi ;)
widzimy zło ale nie wiemy jak z nim walczyć ;)
chcemy ale nie możemy ;)
chcemy ale....
chcemy ale
ale...
ale...

tylko czekać a wiem że to tylko kwestia czasu, kiedy nastąpi kolejna ''hekatomba''
kolejne ''łączenie się w bólu'' kolejne wyrazy żalu ,kolejne depesze ,''łańcuchy serc'' i inne bzdety nic nie znaczące ...

ciekawiej spędziłem ostatnie godziny ...ciekawiej i bardziej pouczająco ...
obejrzałem film ''Zakonnica''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14244
#Fighter nieaktywny
15 listopada 2015r. o 17:09
klub Bataclan [img=1447603790_pqo9gkb.jpg]
14192
#TOisjenka nieaktywny
15 listopada 2015r. o 17:53
i chyba już nie trzeba nic więcej mówić....
10630
#CNC nieaktywny
15 listopada 2015r. o 18:03
zdjęcie pokazuje wszystko.............. wszystkich tych skur.... pod ścianę i ostrzelać ............ powinni to już robić w Grecji , napierd..... do wszystkich bez litości ... ja by jednego dnia zginęło 1000 to zaczęli by sie zastanawiać czy jechac do ue [img=1447607034_2t80hxl.jpg]
~lunka niezalogowany
15 listopada 2015r. o 18:08
żenua....
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 listopada 2015r. o 18:13
falco napisał(a): prawdziwych terrorystów szukać należy w takim białym domku gdzie akurat gniazdko sobie uwił czarny człowiek ...

Co racja , to racja , tylko głupie skorniki dalej chcą Kreml za źródło zła stawiać. A żeby było śmieszniej , to Dwujajeczny ma tam tyle do powiedzenia , co żyd za Niemca , albo Duda w eurokołchozie.

Ja jestem komuchem chrystusowym , ale tej chazarskiej dziczy , która za trzydzieści srebrników przeniosła się z Kremla do Brukseli , nie toleruję.
Prawdziwa wolność Panowie i Panie :) , opiera się o wiedzę . Nie głupie programowanie sfałszowaną historią , demotami i uzależnieniem od Watykanu . Wolność , to uzależnienie ... od ... mówienia prawdy :D

Ale, ale , powiedz Papugo , czy ten gówniarz w sukience o imieniu gover napisał Ci coś na Privie.

Ciekawym :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 18:31
TA napisał(a): Ej, Marczewski juniorze, wiesz, że ten obywarel francuski, co strzelał, nazywał sie Omar Ismail Mostefai. I zapewne był gorliwym katolikiem, c'nie?

Pawel Kukiz: „Kto jest większym zbrodniarzem – ta dzicz czy polityczne, liberalne lewactwo, które tą dzicz sprowadziło”.

~ffiu niezalogowany
15 listopada 2015r. o 18:54
dajcie już spokój z tymi francami..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.