gover napisał(a): Jesli ktos mowi, ze jest bez grzechu jest klamca. (sw. Jan)
Oczywiście, nie spotkałam nikogo, kto by mówił, że jest bez winy.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 listopada 2015r. o 20:19
gover napisał(a):
E napisał(a):
falco napisał(a): zauważamy zło ale nie wiemy kto za nim stoi ;)
Właśnie, po to są dzisiaj "manipulacje najwyższych lotów" żeby ludzie się pogubili, a tym samym występowali przeciwko sobie :(
Za zlem stoimy my sami. Wygodnie jest usprawiedliwiac sie roznymi manipulacjami. Zlo tkwi w nas samych.
Cieciu w sukience , zło tkwi we mnie , jak chciałbyś je zwalczyć ?
Egzorcyzmem , czy strzałem w tył mej głowy ?
Qurwa , jak ja nie cierpię zaprogramowanych przez żądzę " łatwego życia " ... kapłanów i immamów , czy jakoś tak , nie mówiąc o rabinach :D
Gover , jeszcze raz rzucam Ci rękawicę ... podniesiesz , czyś jaj nie masz ? Szrama na twarzy faceta , to powód do dumy , nie kolczyk , czy tatuaż , rurki , albo sukienka :D
Jak sądzisz Droga AA , gdzie te chłopy ?
Bo wychodzi mi na to , że piekła się boją i chwaląc mamonę służą szatanowi
Qurcze , gdzie ja żyję ? Skoro nawet do miłości nie można się przyznać , bo system edukacji narodowej nie pozwala :|
Do dupy z taką edukacją , no chyba , że to nie była miłość , Mia Donna :*
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~klucz-nick niezalogowany 15 listopada 2015r. o 20:22
Pannazdzieckiem napisał(a):
gover napisał(a):
E napisał(a):
falco napisał(a): zauważamy zło ale nie wiemy kto za nim stoi ;)
Właśnie, po to są dzisiaj "manipulacje najwyższych lotów" żeby ludzie się pogubili, a tym samym występowali przeciwko sobie :(
Za zlem stoimy my sami. Wygodnie jest usprawiedliwiac sie roznymi manipulacjami. Zlo tkwi w nas samych.
Cieciu w sukience , zło tkwi we mnie , jak chciałbyś je zwalczyć ?
Egzorcyzmem , czy strzałem w tył mej głowy ?
Qurwa , jak ja nie cierpię zaprogramowanych przez żądzę " łatwego życia " ... kapłanów i immamów , czy jakoś tak , nie mówiąc o rabinach :D
Gover , jeszcze raz rzucam Ci rękawicę ... podniesiesz , czyś jaj nie masz ? Szrama na twarzy faceta , to powód do dumy , nie kolczyk , czy tatuaż , rurki , albo sukienka :D
Bo wychodzi mi na to , że piekła się boją i chwaląc mamonę służą szatanowi
Qurcze , gdzie ja żyję ? Skoro nawet do miłości nie można się przyznać , bo system edukacji narodowej nie pozwala :|
Do dupy z taką edukacją , no chyba , że to nie była miłość , Mia Donna :*
Pannazdzieckiem napisał(a):
:) Droga? Panno zapewne tam gdzie.... i te baby :) mogłabym zwalić wszystko na pewien nurt zwany feminizmem albo szowinizm ale mam pewne obawy ;) pisałam już dawno o chemii i nie będę się powtarzać :) nic nie dzieje się bez przyczyny :)
falco napisał(a): czas zacząć rozglądać się gdzie można zakupić jakiegoś ''kałacha'' i wiadrem ''pesteczek'' do niego..
...dlatego sam podejmuję decyzje i sam ponoszę ich konsekwencje...
Obawiam sie, ze wiadro nie wystarczy. Odnosnie konsekwencji to, podzielam Twoje zdanie.
(...)''...teraz gdy ISIS działa na całym Bliskim Wschodzie ścinając głowy w Hollywoodzkim stylu (być może dosłownie) w jakości HD, USA ma wiarygodne uzasadnienie do sprzedaży w regionie wyrafinowanych, nowoczesnych, wartych miliardy, broni w celu "modernizacji" i "uzupełnienia" arsenału sojuszników w Arabii Saudyjskiej, Izraelu i Iraku. To że amerykański kompleks przemysłowo militarny jest zwycięzcą za każdym razem gdy gdziekolwiek na świecie wybucha wojna (zwykle z pomocą CIA) jest już dla wszystkich jasne. To co nie było dotąd jasne to jak USA organizowało aktualny bieg wydarzeń na Bliskim Wschodzie.
Teraz, dzięki odtajnionemu raportowi, mamy o wiele lepsze zrozumienie nie tylko jak doszło do obecnych wydarzeń na Bliskim Wschodzie ale tego jaka była rola Ameryki jako władcy marionetek prowadzącego do wszystkich tych konfliktów.''
nasi ''sojusznicy'' :D
nie cierpię jankesów od dawien dawna...zawsze widziałem w nich imperialistów a teraz po doświadczeniach chociażby Iraku,Sudanu czy Afganistanu ,podżegaczy wojennych...
mając tak durnowatych ,pozbawionych instynktu samozachowawczego polskich ''politykierów'' widzę groźbę wciągnięcia Polski w ten konflikt...
nadal nic jako państwo nic nie robimy by nie być nadal ''chłopcem do bicia''
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.