falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): bo trzeba mieć nie jedną szara komórkę a o wiele więcej by pewne rzeczy ogarnąć :D
falco, jak z pewnoscia zdazyles juz zauwazyc, nie zgadzam ie z Toba w zadnej kwestii, laczy nas jedno, w sledzeniu i tempiniu roznych "niewiernosci" KK. . Prosze nie obrazajcie falco.Nie znalazlem nic, gdzie falco obraza wierzacych. Tempisz, moze w formie nieco przerysowanej, zdarzenia w KK, ale jestem z Toba. jestem katolikiem z krwii kosci. Badz wierny Twojemu sumieniu.
nie widze najmniejszego problemu w pisaniu z Toba a to ze roznimy sie pewnymi pogladami raczej ubarwia nasza wymiane postow...
co do obrazania to jego proby nie robia na mnie wrazenia co nie znaczy ze stawiam sie ponad...
byc moze cos ''przerysowuje'' ale nie potrafie inaczej :]
to ze jestes katolikiem mnie nie przeszkadza bo kazdy z nas ma wolny wybor...Ty dokonales takiego i to jest cos czego inni nie powinni ktytykowac ...
za to krytyka KK jest moim zdaniem dzisiaj bardzo na miejscu...
''sumienie''?...wielu tutaj uwaza ze go nie mam...
eto napisał(a):
Zgadzam się, ale Merkel to się nie za bardzo podobało.
Wchodzimy w nowy, inny etap w stosunkach pomiędzy naszymi krajami.
Niestety, Niemcy powinny więcej brać pod uwagę zdanie innych ministrów przed podjęciem decyzji, a nie po podjęciu ich.
Szukanie pomocy po, jest spóźnione, niemniej jednak powinniśmy być solidarni i taką pomoc Unii udzielić.
~ napisał(a):falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): bo trzeba mieć nie jedną szara komórkę a o wiele więcej by pewne rzeczy ogarnąć :D
falco, jak z pewnoscia zdazyles juz zauwazyc, nie zgadzam ie z Toba w zadnej kwestii, laczy nas jedno, w sledzeniu i tempiniu roznych "niewiernosci" KK. . Prosze nie obrazajcie falco.Nie znalazlem nic, gdzie falco obraza wierzacych. Tempisz, moze w formie nieco przerysowanej, zdarzenia w KK, ale jestem z Toba. jestem katolikiem z krwii kosci. Badz wierny Twojemu sumieniu.
nie widze najmniejszego problemu w pisaniu z Toba a to ze roznimy sie pewnymi pogladami raczej ubarwia nasza wymiane postow...
co do obrazania to jego proby nie robia na mnie wrazenia co nie znaczy ze stawiam sie ponad...
byc moze cos ''przerysowuje'' ale nie potrafie inaczej :]
o prosze....
to ze jestes katolikiem mnie nie przeszkadza bo kazdy z nas ma wolny wybor...Ty dokonales takiego i to jest cos czego inni nie powinni ktytykowac ...
za to krytyka KK jest moim zdaniem dzisiaj bardzo na miejscu...
''sumienie''?...wielu tutaj uwaza ze go nie mam...
Jakie może mieć sumienie taki hipokryta jak ty? :/ Bez siania nienawiści pustaczku ciebie tu nie ma :>
skorn napisał(a): Z prezydenta Francji taka chadecja jak z koziej dupy trąba. Poza tym partie chadeckie wcale nie musza być z definicji prawicowe. To tyle odnosnie bełkotu fobiaka.
Pannazdzieckiem napisał(a): Amen. :)
Miłego :)