~nikt ważny napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): Od kiedy to Handlówka reprezentuje taki wysoki poziom ? Za moich czasów, a kończyłem szkołę średnią nie tak dawno, była to placówka, która prezentowała raczej przeciętny poziom nauczania.
No właśnie,uczeń nie ma pojęcia jak jest w innych szkołach i uważa ,że u nich wysoki poziom,śmiech na sali.
dla takich cymbałów nie ma szkoły o odpowiednim poziomie, a ty panna rozczarowujesz mnie, jak zawsze fajnie sie czytało co piszesz tak teraz najzwyczajniej pierd............jaka szkoła będzie odpowiednia dla twoje córki?? może pogadaj z nią aby przestała łazić a zaczęła chodzić... co?
Owszem nie chodziłem do tej szkoły. Swoją opinię wyraziłem m.in. na podstawie zdawalności matur przez uczniów tej szkoły i ich wyników procentowych na tle reszty bolesławieckich szkół. Znam kilka osób jeszcze z gimnazjum, które ukończyły Handlówkę bez większych problemów, a nie były to orły i sokoły. Nie słyszałem natomiast o absolwentach, którzy później trafiają na (umówmy się) dobre uczelnie i robią oszołamiające kariery.
Zanim rozjuszeni nastolatkowie zaczniecie atakować ten wpis, spróbujcie chociaż pisać w języku przypominającym polski, tak aby okazało się, że lekcje mowy ojczystej w Handlówce nie poszły na marne.
W żadnym wypadku nie mam zamiaru oczerniać wspomnianej szkoły, życzę jej jak najlepiej, a przynajmniej tego żeby nikt jej nie zlikwidował.
Jednak twierdzenie, że to najlepsza szkoła w Bolesławcu powoduje u mnie (wybaczcie) lekki uśmiech zażenowania :)
Wszystkiego najlepszego !