~~Kirowy Kopytnik napisał(a): zdaje się że niekoniecznie bo myszki plotkuja że zespół się troszeczkę można powiedzieć rozsypał...
Raczej masz kiepskie informacje, bo na stronach Urzędu Morskiego z 31 marca 2020 widnieje informacja, że NavSim wygrał spory przetarg na ponad 800 tys zł. W innym miejscu napisane jest, że bolesławianie realizują wspólny kontrakt z urzędami i firmami szwedzkimi, niemieckimi, duńskimi i mają wytworzyć działający prototyp urządzenia zapasowego dla GNSS (GPS). W jeszcze innym, że produkują na swoich urządzeniach i za darmo rozdają wyposażenie lekarzom i ratownikom walczącym z epidemią. O porcie Gdynia i wprowadzeniu największego do tej pory statku jaki kiedykolwiek tam wpłynął, , wirtualnych urządzeniach dla bezpieczeństwa żeglugi, autonomicznych statkach, dronach hydrograficznych, monitoringiem platform wiertniczych nie będę wspominał, bo i tak nei uwierzysz. Myślę, że to całkiem sporo jak na zespół który się "rozleciał". Hahahaha... Myślę, że zmień informatora... ;) ;) ;)
Całkiem dobrze poinformowany, Prezes Zarządu i szef zespołu. Jacek Pietraszkiewicz
Miłego trawienia żółci... i smacznego :) :) :)
PS. I naprawdę mam pojęcie o algorytmizowaniu i kodowaniu... ale na szczęście moi współpracownicy są w tym o niebo lepsi ode mnie. Hahahahahaha