~~Do: Pis, PO - ...jedno zło? napisał(a): Ale to nie jest prawdą!
Proszę zapoznać się z innymi, wiarygodnymi, sprawdzonymi źródłami.
Komentarz tendencyjny.
Czy Pan pamięta jak zachowywało się Prawo i Sprawiedliwość będąc w opozycji?
Czy któryś z posłów PiS prezentował postawę, tak jak nieustannie chociażby, Pan poseł Niesiołowski?
Proszę pozwolić temu rządowi w spokoju pracować.
Zbydlecenie, agresja, KODziarzy, WSIarzy, agentury szwabsko - kacapskiej, której ci u nas dostatek, - maci, mataczy, manipuluje, skloca, - bo ma być tak jak b y l o!!!
I o to tylko chodzi.
Opozycja jest fatalna i głupia. Niesiołowskiego, KOD czy takie inne nie warto cytować i brać poważnie. Nie jest dla mnie ważne co robi opozycja (to tej opozycji, a nie mój problem), ale o to co robią obecnie będący u władzy. A tu żadnych zmian nie ma. Zamiana "ich" ludzi na "naszych" ludzi nie zmienia nic. Żadnych zmian systemowych, a raczej jest realizacja innej wersji tego samego. Czyli w sensie systemowym jest jak było! Jak znowu dojdzie jakieś PO-bis do władzy to mają te same, a nawet lepsze przepisy do kręcenia lodów. Bo już im nawet Trybunał Konstytucyjny nie podskoczy.
Co PiS zmienił, żeby system w Polsce sprzyjał budowie demokratycznego i opartego o klasę średnią społeczeństwa przestrzegającego wartości chrześcijańskich? Proszę o przykłady, bo może cos przegapiłem.
Poprawka, bo coś się "usunęło" :)