Jozin napisał(a): Do panaM
A czym nafaszerowane są programy przychylne totalnej opozycji????
Pańska wypowiedz potwierdza ze o żadnej integracji obywatelskiej nie można marzyć ,dopóty wszyscy obywatele naszego kraju
będą zajmować się polityką nie ma szans wyjścia z impasu . Jeżeli nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o pieniądze .
Życzeniem pańskim jest traktowanie opozycji jako przeciwnika politycznego , a nie zaprzysiezonego wroga .
Proszę dokładnie przeanalizowac o co właściwie walczy ta opozycja i jakich argumentów używa .
M21W2 napisał(a): PanM ma prawo krytykować rząd i PiS ma prawo to robić 70% nieprzychylnych PiS-owi mediów ,odmawia natomiast prawa do krytyki w TVP totalnej opozycji . Zadam pytanie - czy demokracja według ludzi pokroju Pana M będzie tylko wtedy jak wszystkie media będą tubą opozycji . Cytat - ( Wszystkie programy TV podległe władzy nafaszerowane są religią i propagandą przeciw opozycji.)
PanM napisał(a):Czego dotyczy mój komentarz zacytowałem , powtórzę jeszcze raz - ( Wszystkie programy TV podległe władzy nafaszerowane są religią i propagandą przeciw opozycji ) , ja tego tak nie widzę i z tym się nie zgadzam , Pietrzak ma prawo wypowiadać swoje poglądy w TVP tak jak każdy zaproszony . Pozostałe Pańskie wyjaśnienia już dawno przyjąłem do wiadomości , do powyższego wpisu nie mam żadnych uwag i komentarzy . Pozdrawiam.M21W2 napisał(a): PanM ma prawo krytykować rząd i PiS ma prawo to robić 70% nieprzychylnych PiS-owi mediów ,odmawia natomiast prawa do krytyki w TVP totalnej opozycji . Zadam pytanie - czy demokracja według ludzi pokroju Pana M będzie tylko wtedy jak wszystkie media będą tubą opozycji . Cytat - ( Wszystkie programy TV podległe władzy nafaszerowane są religią i propagandą przeciw opozycji.)
Programy telewizji publicznej powinny być nośnikiem bezstronnej informacji ,edukacji , wiedzy i różnych form rozrywki.
Pisząc że telewizornia nafaszerowana jest wrogością nie staję po stronie opozycji.Staję po stronie rozwagi i wstrzemięźliwości.Po stronie bezstronnej dziennikarskiej informacji.
Niestety media / WSZYSTKIE / mają kapitał a kapitał ma poglądy i to temat wyjaśnia.
Ile razy można powtarzać ;
Nie biorę na celownik PiS jako taki. Biorę na celownik partyjny system rządzenia państwem i obywatelami analizując postępowanie aktualnie rządzących. Na dzisiaj PiS.
W skrócie komentuję stosunek państwa do pojedynczego człowieka .
Konsekwencje decyzji władzy na długofalowy wzrost lub spadek poziomu życia i swobody obywateli.
M21W2 napisał(a): Pietrzak ma prawo wypowiadać swoje poglądy w TVP tak jak każdy zaproszony . Pozdrawiam.
Jozin napisał(a): Oczywista , oczywistość Pietrzak to jeden z chałturników !!! ,ponieważ ma wiedzę i doświadczenie życiowe na temat opozycji totalitarnej .
A ~Ucho Prezesa~ to wyśmienicie wyreżyserowane satyryczne przedstawienie .