~ napisał(a): Nie zaliczam się do inteligencji jestem robotnikiem, ale uważam że Relich to szkodnik który musi odejść.Ja też Cię nie zaliczam do inteligencji. Oczywiście, że nie z tego powodu, że jesteś robotnikiem.
~ napisał(a):~ napisał(a): Nie zaliczam się do inteligencji jestem robotnikiem, ale uważam że Relich to szkodnik który musi odejść.Ja też Cię nie zaliczam do inteligencji. Oczywiście, że nie z tego powodu, że jesteś robotnikiem.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a): Nie zaliczam się do inteligencji jestem robotnikiem, ale uważam że Relich to szkodnik który musi odejść.Ja też Cię nie zaliczam do inteligencji. Oczywiście, że nie z tego powodu, że jesteś robotnikiem.
~ napisał(a):Dziękuję. Lepiej być .... i przygłupem, niż kimś kto używa bardzo brzydkich słów. :P~ napisał(a):~ napisał(a): Nie zaliczam się do inteligencji jestem robotnikiem, ale uważam że Relich to szkodnik który musi odejść.Ja też Cię nie zaliczam do inteligencji. Oczywiście, że nie z tego powodu, że jesteś robotnikiem.
Za to ja ciebie zaliczam do ...i przygłupów .
~ napisał(a): To prawda że ten starszy Pan szedł o kulach . ??
~ napisał(a):~ napisał(a): To prawda że ten starszy Pan szedł o kulach . ??
Tak, nie miał nóg.
~snoopy napisał(a): dowalic mu tak jak zwyklemu obywatelowi i dodac jak dla osoby publicznej. ajak nie to programu uwaga w tvnnawet mandatu nie dostanie ,uwierz mi na słowo :P zakonnica też nie dostała mandatu :P ale już w niedalekiej przyszłości jak PiS ogarnie cały kraj to policjant jak przekroczy prędkośc to sam siebie ukarze :P