~ napisał(a): Jak już to Urząd Miejski. CP ponosi odpowiedzialność bo to kosmiczna kwota. Ale tak pracują ludzie PO. To kolejny skandal Pana CP po obronie gorszacego spektaklu teatralnego. Wstyd.
~ napisał(a):~ napisał(a): Prawie 74.000 złotych z naszych pieniędzy wydał Cezary Przybylski w grudniu na reklamę Dolnego Śląska w GW. Vide portal: niezalezna.pl
Jak już to Urząd Marszałkowski .Relich z naszych pieniędzy od lat reklamuje się w TV Łużyce rocznie na kwotę około 30 tysięcy ,pytałem kilkanaście osób czy odbierają ten program ,żadna z nich nie łapie tego kanału .
~ napisał(a):~ napisał(a): Prawie 74.000 złotych z naszych pieniędzy wydał Cezary Przybylski w grudniu na reklamę Dolnego Śląska w GW. Vide portal: niezalezna.pl
Jak już to Urząd Marszałkowski .Relich z naszych pieniędzy od lat reklamuje się w TV Łużyce rocznie na kwotę około 30 tysięcy ,pytałem kilkanaście osób czy odbierają ten program ,żadna z nich nie łapie tego kanału .
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Prawie 74.000 złotych z naszych pieniędzy wydał Cezary Przybylski w grudniu na reklamę Dolnego Śląska w GW. Vide portal: niezalezna.pl
Może powiedz tym swoim znajomym, że to telewizor do tego trzeba. :D
~ napisał(a): "Relich z naszych pieniędzy od lat reklamuje się w TV Łużyce rocznie na kwotę około 30 tysięcy ,"
To co, płaci 30 tys. za wywiady ze sobą??? Toż to szok.