Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek z udziałem burmistrza Nowogrodźca
~ex niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 18:00
No to pojechali.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:03
~al napisał(a): Widocznie wypalili się. Ważne ,że dieta jest na koncie. Czy któryś z radnych może się pochwalić jakąś załatwioną sprawą dla mieszkańców? Słyszał ktoś może?
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:22
Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:26
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.[/c

Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich radnych. Nie wszyscy przyklepują.
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:30
~ napisał(a): A co to wasze "weto" robi, cicho coś u nich?
Może zajmą się ośrodkiem zdrowia?

Stowarzyszenie "VE-TO" działa i ma spotkania w każdy drugi czwartek miesiąca w swojej siedzibie i tam można zgłaszać swoje problemy. Myślę, że problem Ośrodka Zdrowia w Nowogrodźcu jest problemem, którym rzeczone Stowarzyszenie może się zająć...
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:36
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.

Wiejskie plociuchy. Nie sa radni z PO przepraszam samorzadowcy platformowi co weszli w kww bo pod szyldem PO siara, razem z klika z PSL, ten twor to PO PSL tym razem jako klub Razem.......

Razem z kim z kolegami powiatowym?
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:36
~ napisał(a):
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.[/c

Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich radnych. Nie wszyscy przyklepują.

Mimo że jest tylko czworo radnych samodzielnie myślących, to Burmistrz stwierdził że ta kadencja jest dla niego najgorsza,ciekawe co by było gdyby takich radnych było ośmioro .Gratulacje dla klubu czteroosobowego ,,Razem dla Gminy'' :*
~ niezalogowany
13 stycznia 2016r. o 20:42

Mimo że jest tylko czworo radnych samodzielnie myślących, to Burmistrz stwierdził że ta kadencja jest dla niego najgorsza,ciekawe co by było gdyby takich radnych było ośmioro .Gratulacje dla klubu czteroosobowego ,,Razem dla Gminy'' :*

Rozpierducha by byla, radni powinni dzialac dla interesu gminy a nie przyswiecal cel utrudnic prace Burmistrzowi,

Krytyka tak heit nie. Robicie tylko heit
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza