~al napisał(a): Widocznie wypalili się. Ważne ,że dieta jest na koncie. Czy któryś z radnych może się pochwalić jakąś załatwioną sprawą dla mieszkańców? Słyszał ktoś może?
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.[/c
Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich radnych. Nie wszyscy przyklepują.
~ napisał(a): A co to wasze "weto" robi, cicho coś u nich?
Może zajmą się ośrodkiem zdrowia?
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.
~ napisał(a):~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.[/c
Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich radnych. Nie wszyscy przyklepują.
Mimo że jest tylko czworo radnych samodzielnie myślących, to Burmistrz stwierdził że ta kadencja jest dla niego najgorsza,ciekawe co by było gdyby takich radnych było ośmioro .Gratulacje dla klubu czteroosobowego ,,Razem dla Gminy'' :*