Masakra
O to właśnie chodzi wojenki, wojenki. Wojenki przeciw radnym , a radni przeciw radnym. Gdzie w tym wszystkim są mieszkańcy. Pan w urzędzie odpowiada jakby pracował tam za karę, drugiego trudno zastać w biurze - ciągle w jakiś wyjazdach, dziwne, na drzwiach stoi że czynne od 7.30-15.30 a gościa wiecznie brak, co na to jego przełożony. A właśnie toczy wojnę z nami no i chyba też po trochę z nami
Ten "Ktoś" " Masakra" napisał coś co jest sednem problemu urzędnik - petent w Polsce. Urzędnik prawie ma napisane na czole : "pocoś tu przylazł?". Nie wiem po co ci urzędnicy godzą się na tą pracę jak nienawidzą ludzi. To może być tak ,że" tata załatwili robotę w krawatce i o to jestem - dajta mnie spokój".
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.