~~Ciemnopopielate Przymiotno napisał(a): Falco smagliczka próbuje Ciebie wpuścić w maliny (kanał) jak już nie zrobiła /
kogoś już mi przypomina
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Jasnożółty Dyptam napisał(a): Tia tra ta ta . Misiu pysiu jest biblijny po cichu. On was wszystkich naprawia jak prorok.
Naprawiam? Chyba mnie przeceniasz. Oddaję tylko głos w dyskusji. Możesz się z nim zgodzić lub nie. Jesteś wszak wolnym człowiekiem (póki co, bo z tym to może być jeszcze różnie). A że spod tyldy? Ano dlatego ze moja skromna osoba nie ma tu nic do rzeczy. Czy by ci to pisał prezydent świata, czy pan Czesio spod budki z piwem, co za różnica? Ważne czy to do ciebie trafia, czy się z tym zgadzasz, a może wręcz przeciwnie, wtedy chętnie przeczytam jakie masz kontrargumenty.
A wracając do tyldy. Jestem zupełnie nikim. Z pewnością mnie nie znasz i nie widzę powodu by to zmieniać. Anonimowość daje nam szansę skupić się na temacie a nie na osobach go komentujących.
~~Jasnożółty Dyptam napisał(a): No co ty. Misiu pysiu to nie ty a falco.
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Jasnożółty Dyptam napisał(a): No co ty. Misiu pysiu to nie ty a falco.
No to trudno, niech próbuje :D
PanM napisał(a): Rola pasterzy polega na dojeniu , strzyżeniu zaganianiu do obory i uboju.
Tylko dzieciom pokazuje się cukrowe baranki i kurczaczki.
Niebawem tzw święta i miliony ołtarzowych baranków pójdzie pod rytualny nóż.
~~Złota Iglica napisał(a):PanM napisał(a): Rola pasterzy polega na dojeniu , strzyżeniu zaganianiu do obory i uboju.
Tylko dzieciom pokazuje się cukrowe baranki i kurczaczki.
Niebawem tzw święta i miliony ołtarzowych baranków pójdzie pod rytualny nóż.
Jak zwykle komentujesz od DPy strony. Cierpisz w święta? Nie musisz tutaj za każdym razem wylewać żale. Idź się wyspowiadaj i świętuj, to takie proste uboga osobo.