falco napisał(a): dlaczego w bolesławieckiej noclegowni nie ma miejsc dla kobiet?
dlaczego?
falco napisał(a): Publiczne Gimnazjum Zakonu Pijarów, ul. Bankowa – 720.520 zł
- Publiczne Gimnazjum „Oxpress”, ul. Tyrankiewiczów – 361.480 zł
nie chcę się ''czepiać ale ...
rozpiętość kwoty dotacji pomiędzy pierwszym a drugim miejscem mnie zastanawia ...
może warto zapytać o kryteria...
falco napisał(a): Juko
a więc jako ''obcykany'' podaj mi ilość uczniów jednej i drugiej placówki ...
podaj bo ja nie wiem ...
gdzieś mam czy szkołę prowadzą ''pijarzy'' czy ''bosi''
widząc tylko wylewającą się zewsząd ''sprawiedliwośc '' i ''włazidu.ps.t.wo'' władzuni mam prawo podejrzewać że i tu ktoś kogos ''dyma''
porównałeś sumy dofinansowania poszczególnych jednostek?
wiesz kto nimi zarządza?
jak to zauważysz zapewne nie wydukasz słowa o kompromitacji bo będzie ci po prostu głupio...
:D
TA napisał(a):falco napisał(a): Juko
Falco, wiem, żeś mało inteligentny. Wystarczy wejść na bip Bolesławca i spojrzeć na projekt budżetu. Tam się dowiesz, że u Pijarów jest 110 uczniów w gimnazjum. W oxpressie jest ich 57. Nie dziękuj, że Ci pomogłem.
widzę że ''wiesz'' :D
ja też wiem że zrobiłaś być może pierwszy krok do pokazania własnej ''inteligencji''
dlatego jej ocenę ja po prostu przemilczę ;)
uzurpujesz sobie prawo do oceniania innych ?...twoja sprawa
tylko przez to nie zrobisz sie bardziej ''inteligentna'' a wychodzisz na arogantkę ...to też twoja sprawa :P
ja wziąłem pod uwagę dwie pierwsze pozycje zadając pytanie ,ty mogłaś po prostu na nie odpowiedzieć ale jak widzę wolałaś się ''dowartościować'' :D
niekiedy zastanawiam się skąd tyle złości w ludziach ,dlaczego nie potrafią rozmawiać po ludzku ,bez inwektyw ,bez bezsensownego ''plucia jadem''
czy to żal że ''coś mi w życiu nie wyszło''? ;)
za co tu niby miałbym ci dziękować?...myślisz że czegoś tam wcześniej nie przeczytałem?...jeśli tak to nie tylko jesteś arogancka ale i naiwna :D
ale mam do ciebie pytanie na które zapewne też mi odpowiesz ...
dlaczego w noclegowni nie ma ani jednego miejsca dla kobiety?
pytam bo to pytanie akurat ci ''umknęło'' ;)
a chyba kobietą jesteś?
chyba ... :D