Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Biopsja tarczycy i dobry endokrynolog

~Ewela niezalogowany
11 stycznia 2016r. o 13:55
Witam, mam pytanie, jakiego lekarza lub poradnię możecie polecić, aby zrobić biopsję tarczycy? Najlepiej w niedalekiej okolicy Bolesławca, bo w samym Bolesławcu chyba nie robią, a może się mylę?
Zależy mi na czasie, więc może ktoś podpowie, jak to można załatwić najszybciej, domyślam się , że prywatnie, ale prosiłabym o jakiś namiar i opinie.
I pytanie czy spokojnie można zrobić to w gabinecie prywatnym? czy ze względu bezpieczeństwa lepiej np w jakiejś poradni.
Będę wdzięczna za każdą informację:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 stycznia 2016r. o 20:13
W Legnicy na ul. Andersa jest poradnia onkologiczna Tel.768550941. Wykonują tam biopsje tarczycy i nie tylko. Wiem bo jestem pod opieką tej poradni i ze słyszenia pacjentek wiem , że biopsję tarczycy pan doktor wykonuje zdecydowanie lepiej niż w poradni przy szpitalu. Miałam wykonywaną przez tego lekarza(nazwiska nie pamiętam, ale jest tam chyba tylko jeden taki lekarz, który przyjeżdża z Wrocławia) biopsję piersi praktycznie bezboleśnie. Korzystałam z NFZ-u. Zadzwoń i dopytaj (czasami trzeba kilkakrotnie dzwonić,bo jest problem z uzyskaniem połączenia). Pozdrawiam.
~ niezalogowany
11 stycznia 2016r. o 20:36
Kup najpierw książkę "Ukryte terapie" Jerzego Zięby
Obejrzyj też na youtube wykład tego autora:
- tu jest m.in. o tarczycy
Poświęć na to chwile czasu zanim dasz się pokroić lub pozwolisz "leczniczo" spalić Ci tarczycę naszym "lekarzom"...
~ niezalogowany
11 stycznia 2016r. o 20:57
W Bolesławcu również robią Lekarz w prawdzie młody ale bardzo rzeczowy i konkretny.W przychodni koło Provity- budynek bliźniaczy.Tam zapytaj bo o ile wiem robią tam raz w miesiącu ale lepiej podejść/ zadzwonić i dopytać.koszt 180zł.
~Ewela niezalogowany
12 stycznia 2016r. o 7:20
Bardzo dziękuję za odzew i wszelkie podpowiedzi,sprawdzę różne możliwości...pozdrawiam :)
~~mała niezalogowany
19 stycznia 2017r. o 1:18
Witam w Provicie robi dr Knychalski (endokrynolog) z innym lekarzem specjalizującym się w tej dziedzinie ja robiłam i nich biopsjĘ niedawno i bardzo polecam
~~Ela niezalogowany
19 stycznia 2017r. o 12:05
Ja do dr Knychalskiego zapisałam się na początku grudnia a wizytę mam na koniec lutego. Chciałam do Legnicy ale wolny termin na wrzesień 2017
~~Ela niezalogowany
19 stycznia 2017r. o 12:06
Ja do dr Knychalskiego zapisałam się na początku grudnia a wizytę mam na koniec lutego. Chciałam do Legnicy ale wolny termin na wrzesień 2017
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo