Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gwałtowny spadek wartości złotego
13547
#Skaut nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 21:56
~ napisał(a):
Skaut napisał(a):

Spytaj jakiegoś "frankowicza" o ile wzrosła mu rata kredytu po zmianie kursu złotego to może coś zrozumiesz.

I to jest wina przegranych POpaprańców co polecieli na skargę :)

Obecni na tym forum zwolennicy i fanatycy PiSu prezentują dwie ciekawe postawy wobec krytyki tej politycznej sekty.

Pierwsza to: "nie widzę , nie słyszę".

Druga, ogłoszona już dawno przez Kaczyńskiego: "nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe".

I tak trzymajcie! Ślepi i głusi! Sami przyspieszacie swój koniec. :D :P

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 22:02
Skaut napisał(a):

Obecni na tym forum zwolennicy i fanatycy PiSu prezentują dwie ciekawe postawy wobec krytyki tej politycznej sekty.

Druga, ogłoszona już dawno przez Kaczyńskiego: "nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe".

tyle wysiłku po to aby tak naprawdę nic nowego i mądrego nie napisać? :]
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 22:10
~ napisał(a): Bywały już okresy, kiedy euro było po prawie 5 zł i nasza gospodarka nadal śmiga, także narazie nic takiego się nie dzieje. To czyste ataki spekulacyjne na naszą walute. jedyne co możemy zrobić to wspierać polską gospodarkę, kupujac polskie produkty w polskich slepach.

Chcę kupić samochód możesz mi doradzić jakiej marki ??
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 stycznia 2016r. o 22:26
Dobra riposta ! Solaris... Chyba

serwis notebooków - www.bitek.pl
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 22:45
~ napisał(a):
~ napisał(a): Bywały już okresy, kiedy euro było po prawie 5 zł i nasza gospodarka nadal śmiga, także narazie nic takiego się nie dzieje. To czyste ataki spekulacyjne na naszą walute. jedyne co możemy zrobić to wspierać polską gospodarkę, kupujac polskie produkty w polskich slepach.

Warszawa, Syrena 105, albo fiat 125 lub 126.
oczywiście to zart.
możemy wspierać nasza gospodarkę w miarę mozliwosci.
w motoryzacji nie mamy zbyt wiele do zaoferowania.
również dlatego, że poprzednie rządy nie robiły w tym temacie zbyt wiele.
były zapatrzone na zachód nie próbując rozwijać polskich marek
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 22:47
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...

kazdy chce. ale prolem w tym, że taki Petru czy Schetyna sprzeda Polaków i tych wszystkich, których teraz wykorzystuje i wyprowadza na ulicę za 1 stanowisko w brukseli, tak jak to zrobił tusk.
czasem mam wrażenie, ze bruksela wpieprza się w nasze sprawy bardziej niż ruski za komuny. od razu widać,że ten rating to odpowiedz za wprowadzenie podatku od marketów. Taki market sprowadza tanie buble z chin sprzedaje w polsce a zysk idzie do zagranicznej sieci handlowej. Jak ktoś myśli, że unia nas przyjęła aby nam pomóc to jest naiwny. Mają z nas tanią siłę roboczą i rynek zbytu. Dlatego trzeba w miarę możliwości wspierać to co Polskie i nie dać się skłócić jakiemuś petru czy schetynie . Jak dotąd oni i PO zbuntowali przeciw sobie więcej Polaków niż Kaczyński i Macierewicz.

Chory ...ze odwal się od Petru :P :P :P

to napisz i przekonaj mnie co on zrobił dla kraju poza straszeniem i buntowaniem ludzi. bo dla mnie to o narazie cynicznie wykorzystuje sytuacje polityczną w kraju w celu zbudowania własnego kapitału politycznego

Przecież Petru jest w wielkiej polityce od kilku miesięcy i już ma poparcie 27%.On nie straszy on ostrzega a wie co mówi.A co takiego zrobił dla Polski Kaczyński który jest w polityce od zawsze.

?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

I tu jest klucz jego sukcesu. to, że jest od niedawna i nie wielu zna jego korzenie i układy. To jest na tej samej zasadzie co Tymiński ze swoją czarną teczuszką. szybko się pojawił, zdobył duże poparcie i równie szybko znikną.
a Petru ma teraz ułatwione zadanie dzięki temu, ze społeczenstwo zawiodło się na PO. Jak sam napisałes kaczyński jest w polityce od zawsze i cały czas utrzymuje poparcie na podobnym poziomie. pokaż inną partię, czy polityka, który utrzymywał poparcie tak długo. Większość albo zmieniała nazwe partii albo barwy, albo kończyła jak prawdziwy męzczyzna z poparciem ponizej 5%.
Jak będzie z Petru zobaczymy. Na razie to on nie " wie co mówi" tylko wie co ma mówić aby poparcie mu urosło. Czy utrzyma się tak długo jak Kaczyński - zobaczymy. Człowiek z nikąd jak Tymiński reprezentujący interesy bankierów ,spekulantów i brukseli - odłamek z PO, podsycajacy na spółkę ze Schetyną buntownicze nastroje w Polsce - co jak widać nie sprzyja naszemu wizerunkowi. CZY to dobry dla nas wybor ??? Rząd z PIS został wyrany w demokratycznych wyborach i to właśnie Petru nie podoba się ten demokratyczny wybór- temu co to najwiecej o demokrację walczy. Afera z Trybunałem zaczęła się juz za rzadów PO . To oni w niekonstytucyjny sposób wybrali sędziów. To PO nie zastosowało się około 50 razy do wyroków Trybunału za swoich rządów, a teraz to święte krowy. przejrzyj na oczy o zobacz, że to tylko czysta walka o wladzę a nie obrona demokracji czy Trybunału.

Kaczyński też miał wzloty i upadki do dzisiaj nie wiadomo co się stało z pieniędzmi w Porozumieniu Centrum zarządzanym przez bliźniaków.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 23:07
Skaut napisał(a):
~ napisał(a):
Skaut napisał(a):

Spytaj jakiegoś "frankowicza" o ile wzrosła mu rata kredytu po zmianie kursu złotego to może coś zrozumiesz.

I to jest wina przegranych POpaprańców co polecieli na skargę :)

a trzecia grupa to tzw. " wszystko inne byle nie PIS" nie ważne kto i co
nie ważne dokąd nas zaprowadzi i za ile sprzeda, byle tylko nie ten STRASZNY PIS. nie uważam, że PIS jest idealny, bo nie ma idealnych polityków. wszyscy kłamią. ale myślę, że pis to mniejsze zło. może nie ukradną mojej emerytury aby ratować spekulantów bankierow. od zawsze jak zmieniała sie wladza to były roszady w spólkach skarbu państwa i mediach ale nie przypominam sobie aby któraś opozycja robiła z tego powodu tyle szumu i płaczu .Ciężko im sie oderwać od stołków i jeszcze raz podkreślę. ten który tak walczy w obronie demokracji - nie potrafi z godnoscią przyjąć wyniku demokratycznych wyborów.
Ci, którzy tak walczą o trybunal, wielokrotnie nie stosowali się do wyroków tego trybualu i sami rówież łamali Konstytucje - dlatego im nie ufam. i ie ufam żadnemu politykowi.
A ty dlaczego nie ufasz PIS? czy tylko dlatego, że Petru Cie tak naszczuł?
jak ktoś wcześiej napisał - petru i spółka chyba wiecej ludzi skłocili niz pis.
~ niezalogowany
16 stycznia 2016r. o 23:18
~ napisał(a):

Ja chcę kupić dobry polski samolot w polskim sklepie. Telewizor polski też bym kupił.
Sąsiad ostatnio szukał w polskich sklepach polskich bananów. Bananów nie znalazł ale pojawiły się polskie piso_buraki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.