~ napisał(a):Skaut napisał(a):
Spytaj jakiegoś "frankowicza" o ile wzrosła mu rata kredytu po zmianie kursu złotego to może coś zrozumiesz.
I to jest wina przegranych POpaprańców co polecieli na skargę :)
Skaut napisał(a):
Obecni na tym forum zwolennicy i fanatycy PiSu prezentują dwie ciekawe postawy wobec krytyki tej politycznej sekty.
Pierwsza to: "nie widzę , nie słyszę".
Druga, ogłoszona już dawno przez Kaczyńskiego: "nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe".
I tak trzymajcie! Ślepi i głusi! Sami przyspieszacie swój koniec. :D :P
~ napisał(a): Bywały już okresy, kiedy euro było po prawie 5 zł i nasza gospodarka nadal śmiga, także narazie nic takiego się nie dzieje. To czyste ataki spekulacyjne na naszą walute. jedyne co możemy zrobić to wspierać polską gospodarkę, kupujac polskie produkty w polskich slepach.
~ napisał(a):~ napisał(a): Bywały już okresy, kiedy euro było po prawie 5 zł i nasza gospodarka nadal śmiga, także narazie nic takiego się nie dzieje. To czyste ataki spekulacyjne na naszą walute. jedyne co możemy zrobić to wspierać polską gospodarkę, kupujac polskie produkty w polskich slepach.
Chcę kupić samochód możesz mi doradzić jakiej marki ??
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):falco napisał(a): a pokażcie mi jednego który ''nie chce namieszać '' lub ''coś ugrać'' ;)
jednego...
kazdy chce. ale prolem w tym, że taki Petru czy Schetyna sprzeda Polaków i tych wszystkich, których teraz wykorzystuje i wyprowadza na ulicę za 1 stanowisko w brukseli, tak jak to zrobił tusk.
czasem mam wrażenie, ze bruksela wpieprza się w nasze sprawy bardziej niż ruski za komuny. od razu widać,że ten rating to odpowiedz za wprowadzenie podatku od marketów. Taki market sprowadza tanie buble z chin sprzedaje w polsce a zysk idzie do zagranicznej sieci handlowej. Jak ktoś myśli, że unia nas przyjęła aby nam pomóc to jest naiwny. Mają z nas tanią siłę roboczą i rynek zbytu. Dlatego trzeba w miarę możliwości wspierać to co Polskie i nie dać się skłócić jakiemuś petru czy schetynie . Jak dotąd oni i PO zbuntowali przeciw sobie więcej Polaków niż Kaczyński i Macierewicz.
Chory ...ze odwal się od Petru :P :P :P
to napisz i przekonaj mnie co on zrobił dla kraju poza straszeniem i buntowaniem ludzi. bo dla mnie to o narazie cynicznie wykorzystuje sytuacje polityczną w kraju w celu zbudowania własnego kapitału politycznego
Przecież Petru jest w wielkiej polityce od kilku miesięcy i już ma poparcie 27%.On nie straszy on ostrzega a wie co mówi.A co takiego zrobił dla Polski Kaczyński który jest w polityce od zawsze.
?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
I tu jest klucz jego sukcesu. to, że jest od niedawna i nie wielu zna jego korzenie i układy. To jest na tej samej zasadzie co Tymiński ze swoją czarną teczuszką. szybko się pojawił, zdobył duże poparcie i równie szybko znikną.
a Petru ma teraz ułatwione zadanie dzięki temu, ze społeczenstwo zawiodło się na PO. Jak sam napisałes kaczyński jest w polityce od zawsze i cały czas utrzymuje poparcie na podobnym poziomie. pokaż inną partię, czy polityka, który utrzymywał poparcie tak długo. Większość albo zmieniała nazwe partii albo barwy, albo kończyła jak prawdziwy męzczyzna z poparciem ponizej 5%.
Jak będzie z Petru zobaczymy. Na razie to on nie " wie co mówi" tylko wie co ma mówić aby poparcie mu urosło. Czy utrzyma się tak długo jak Kaczyński - zobaczymy. Człowiek z nikąd jak Tymiński reprezentujący interesy bankierów ,spekulantów i brukseli - odłamek z PO, podsycajacy na spółkę ze Schetyną buntownicze nastroje w Polsce - co jak widać nie sprzyja naszemu wizerunkowi. CZY to dobry dla nas wybor ??? Rząd z PIS został wyrany w demokratycznych wyborach i to właśnie Petru nie podoba się ten demokratyczny wybór- temu co to najwiecej o demokrację walczy. Afera z Trybunałem zaczęła się juz za rzadów PO . To oni w niekonstytucyjny sposób wybrali sędziów. To PO nie zastosowało się około 50 razy do wyroków Trybunału za swoich rządów, a teraz to święte krowy. przejrzyj na oczy o zobacz, że to tylko czysta walka o wladzę a nie obrona demokracji czy Trybunału.
Zastosowana autokorekta
Skaut napisał(a):~ napisał(a):Skaut napisał(a):
Spytaj jakiegoś "frankowicza" o ile wzrosła mu rata kredytu po zmianie kursu złotego to może coś zrozumiesz.
I to jest wina przegranych POpaprańców co polecieli na skargę :)
Obecni na tym forum zwolennicy i fanatycy PiSu prezentują dwie ciekawe postawy wobec krytyki tej politycznej sekty.
Pierwsza to: "nie widzę , nie słyszę".
Druga, ogłoszona już dawno przez Kaczyńskiego: "nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe".
I tak trzymajcie! Ślepi i głusi! Sami przyspieszacie swój koniec. :D :P
~ napisał(a):~ napisał(a): Bywały już okresy, kiedy euro było po prawie 5 zł i nasza gospodarka nadal śmiga, także narazie nic takiego się nie dzieje. To czyste ataki spekulacyjne na naszą walute. jedyne co możemy zrobić to wspierać polską gospodarkę, kupujac polskie produkty w polskich slepach.
Chcę kupić samochód możesz mi doradzić jakiej marki ??