~Ramaj napisał(a): Do ludowych ekonomistów i filozofów,którzy tu udowadniali,że nic tam z notowaniami $ i ratingami .
Na rynkach ropa potaniała,u nas w piątek Pb95 po 3,88 ,a dzisiaj 3,92.Jak stoi $/PLN sami poszukajcie.
~ napisał(a):~Ramaj napisał(a): Do ludowych ekonomistów i filozofów,którzy tu udowadniali,że nic tam z notowaniami $ i ratingami .
Na rynkach ropa potaniała,u nas w piątek Pb95 po 3,88 ,a dzisiaj 3,92.Jak stoi $/PLN sami poszukajcie.
jeszcze niedawno płaciłes po 5 zł i nie płakałes.
to, ze na rynkach ropa potaniała nie oznacza , ża na drugi dzień bedzie taniej na stacjach. potrwa to trochę dłużej.
skorn napisał(a):~ napisał(a):~Ramaj napisał(a): Do ludowych ekonomistów i filozofów,którzy tu udowadniali,że nic tam z notowaniami $ i ratingami .
to, ze na rynkach ropa potaniała nie oznacza , ża na drugi dzień bedzie taniej na stacjach. potrwa to trochę dłużej.
Lepiej płacić 5 zeta i niech rządzi PO, niż 4 zeta za PiS.
Dobrze napisałem, ramaj?
~Ramaj napisał(a): Jak ci tak pasuje,to co ja mogę tu radzić.
skorn napisał(a):~ napisał(a):~Ramaj napisał(a): Do ludowych ekonomistów i filozofów,którzy tu udowadniali,że nic tam z notowaniami $ i ratingami .
Lepiej płacić 5 zeta i niech rządzi PO, niż 4 zeta za PiS.
Dobrze napisałem, ramaj?