~za,,,,na napisał(a): Jak można życzyć komuś śmierci i jeszcze dodawać ,że ta śmierć by ucieszyła? To nie ludzkie,nie pojmuję takiego "światopoglądu".Wraz z odejściem każdego człowieka odchodzi jakaś maleńka cząstka z nas,jesteśmy dziećmi jednego Boga.boga ojca?syna bożego?cz ducha świętego?są też dzieci gorszego boga.,,,,,,,,,,,tak wielki człowiek polak patriota,,,,,,,,,,,,,,
falco napisał(a): zobaczyłem nazwisko i już pojawiła się radocha a tu kurna nie to imię doczytałem...
i pojawił się żal że to nie ten :D
~klucz-nick napisał(a):Nie znasz dnia i godziny kiedy twoja zagłada nadejdzie ,nie drwij z rzeczy ostatecznych ,które do Boga należą a nie do człowieka.~za,,,,na napisał(a): Jak można życzyć komuś śmierci i jeszcze dodawać ,że ta śmierć by ucieszyła? To nie ludzkie,nie pojmuję takiego "światopoglądu".Wraz z odejściem każdego człowieka odchodzi jakaś maleńka cząstka z nas,jesteśmy dziećmi jednego Boga.boga ojca?syna bożego?cz ducha świętego?są też dzieci gorszego boga.,,,,,,,,,,,tak wielki człowiek polak patriota,,,,,,,,,,,,,,
~Alicja napisał(a):
Jak mozna cieszyć sie z czyjejś śmierci ?
~ napisał(a): Pajacu, pamiętasz co pisałeś o chorym Oleksym? Kto życzył mu śmierci?
Z was tacy katolicy jak ze mnie kosmonauta.
Szkoda że nie z. krec ałeś się jednak z tego słupa wysokiego napięcia.
Jednego przygłupa byłoby mniej.
skorn napisał(a):nie kozacz ,bo jak ja ci napisałem żebyśmy się spotkali to stchurzyłeś. :P~ napisał(a): Pajacu, pamiętasz co pisałeś o chorym Oleksym? Kto życzył mu śmierci?
Ja ci mogę ułatwić sprawę. Spotkamy się i będziesz miał możliwość pozbycia się "przygłupa", co ty na to? Masz dość odwagi? ; )
skorn napisał(a):~ napisał(a): Pajacu, pamiętasz co pisałeś o chorym Oleksym? Kto życzył mu śmierci?
Ja ci mogę ułatwić sprawę. Spotkamy się i będziesz miał możliwość pozbycia się "przygłupa", co ty na to? Masz dość odwagi? ; )