~ napisał(a): Ale ja miałem dom 110 metrowy a teraz mam mieszkanie 100 metrowe i zdecydowanie lepiej się w nim czuję jak za miastem w domu. Dom był nowy ale be żalu go sprzedałem. Dla mnie mieszkanie jest lepsze, dla Was dom i ja to szanuję, każdy ma prawo do własnej opinii.
mir.ko napisał(a): tyle ze tu wystarczy kredyt który spłacisz w kilka, kilkanaście lat [wpłacasz 30 % wartości], nie kilkadziesiąt. fakt że jest czynsz, ale można łatwiej z niego zrezygnować niż z kredytu.
szkoda, że w Polsce rzadko stosuje się instalacje DVBT. darmowa TV przydaje się np. w sypialni, kuchni, małych pokojach a nawet u niejednego w salonie. Instalacja pewnie jest tylko przeznaczona pod kablówke.
~ napisał(a):mir.ko napisał(a): tyle ze tu wystarczy kredyt który spłacisz w kilka, kilkanaście lat [wpłacasz 30 % wartości], nie kilkadziesiąt. fakt że jest czynsz, ale można łatwiej z niego zrezygnować niż z kredytu.
szkoda, że w Polsce rzadko stosuje się instalacje DVBT. darmowa TV przydaje się np. w sypialni, kuchni, małych pokojach a nawet u niejednego w salonie. Instalacja pewnie jest tylko przeznaczona pod kablówke.
W budynku jest zbiorcza instalacja SAT DVBT
Do każdego mieszkania doprowadzony jest sygnał satelitarny z Hot Birda sygnał DVBT oraz radiowy 88-108 MHz.
~ napisał(a):~ napisał(a):mir.ko napisał(a):
W budynku jest zbiorcza instalacja SAT DVBT
Do każdego mieszkania doprowadzony jest sygnał satelitarny z Hot Birda sygnał DVBT oraz radiowy 88-108 MHz.
Szkoda że w apartamentowcu czegoś takiego nie ma