Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z tą Szczytnicą?
~bolec niezalogowany
4 lutego 2016r. o 14:39
Straż miejską tam przenieść !! Co wy na to?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2346
#gustaw nieaktywny
4 lutego 2016r. o 14:51
Super pomysł !! Niech chłopaki tam się wykażą!
~xxx niezalogowany
4 lutego 2016r. o 14:56
Babka lepsza od Google haha
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 14:57
Pani w zielonym sama niezle tankuje a wypowiada się na temat pijakow brawo !!!!
~*** niezalogowany
4 lutego 2016r. o 14:58
Najśmieszniejsze jest to że ambarasu narobiły kobiety które same nastoletnia dziewczynkę pobily bo się na nie popatrzyła. Wcale nie jest aż tak niebezpiecznie bo o różnych porach się z pracy wraca i wracalo i jeszcze nikt mnie nie napadł i wogole nie było takiej sytuacji. Jeżeli chodzi o narkomanów to w bolcu czy we Wrocku to pewnie mają z tym większy problem. Jedyny jaki był problem osiedlowy to kradzieże które nie zostały wyjaśnione ze strony policji która wiedziała kto kradnie i nic z tym nie zrobiła. ... Tyle w tym temacie ciekawe czy zapytali innych mieszkańców jak tu się żyje. Mi jest tu bardzo dobrze a kobiety które wywołały sensacje powinny się popatrzeć na siebie bo święte nie są.
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 15:02
Dlaczego nie porozmawiali z większą ilością osób? I co ma jakieś stare zdjęcie śmietnika do artykułu?
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 15:03
mieszkam w Szczytnicy nie boje się wyjść w nocy nie miałam zadnej sytuacji co Panie opowiadają .Z tego co wiem ta Pani Danuta sama od ranna chodzi nawiana :D
~*** niezalogowany
4 lutego 2016r. o 15:09
Pani w zielonym ta co nocami nie chodzi hahah dobre.... nawalona dzień w dzień prawie. Po tirach chodzi bo nie ma za co pić zresztą widać po niej wysłowić się nie potrafi. Szkoda gadać. .. ten wywiad i artykuł powinien być usunięty ponieważ nas oczernia. Druga pani kilkukrotnie pobiła także inna panią. ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza