Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
~Do Pani Grażyny H. niezalogowany
12 marca 2016r. o 11:21
Została Pani przez jednego z internautow na tym portalu zaproponowana na Lidera KOD-u w Bolesławcu, po tym jak "wslawila" się Pani nikczemnym wpisem na portalu "istotne" nazywając Żołnierzy Wykletych terrorystami. Pani jest ignorantka. Proponuje udać się do tut. Kina na film ROJ. Może ten film do Pani przemówi i nie będzie się Pani kompromitowala. W wielu kinach po zakończeniu emisji widownia zasadnie wznosiła okrzyki:"Czesc i chwała Bohaterom", "Precz z Komuna".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 11:27
~xyz napisał(a): jakby nie te reklamy

Jakie reklamy ?

Adblock i po reklamach. Bez adblocka nie da się oglądać tej strony gdyż reklamy zajmują więcej miejsca niż artykuły.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 11:38
Postawa PO, KOD i .Nowoczesnej przypomina okrzyk kieszonkowca: "Łapcie złodzieja"... Żal
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:02
~ napisał(a): Przypominam że picie wody święconej szkodzi.
Uszkadza opony - również mózgowe.

"Nikt nam nie powie, że czarne jest czarne, a białe jest białe"
~inka niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:18
Wlasnie ogladam relacje z protestu KOD i hasla narzucane tlumowi przez liderow partii ktore rzadzily i mialy ludzi za nic. Czy tylko ja mam wrazenie ze to jest tak nienaturalne i naciagane? Wyglada to sztzucznie i zalosnie.
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:21
~inka napisał(a): Wlasnie ogladam relacje z protestu KOD i hasla narzucane tlumowi przez liderow partii ktore rzadzily i mialy ludzi za nic. Czy tylko ja mam wrazenie ze to jest tak nienaturalne i naciagane? Wyglada to sztzucznie i zalosnie.

Zmień na TVTrwam i Radio_ma_ryja
~J. Kłamczyński niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:23
~ napisał(a):
~ napisał(a): Przypominam że picie wody święconej szkodzi.
Uszkadza opony - również mózgowe.

"Nikt nam nie powie, że czarne jest czarne, a białe jest białe"

"W dzisiejszej Polsce stosuje się powszechnie goebbelsowską metodę „Kłam, kłam, a coś z tego zostanie”. Jest to zasada groźna dla demokracji, bowiem tam, gdzie niknie związek między słowem a rzeczywistością, tam i demokracja zaczyna działać źle".
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 12:23
Kijowski czytający z kartki na wiecu... Buhahaha :D Wiarygodny w ch..j.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza