Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niech żyje KOD! Niech żyje demokracja!
~kol niezalogowany
12 marca 2016r. o 9:58
ramaj napisał(a):
Tu zmienisz zdanie jak i tobie w doo...ie parasol otworzą- szybko pojęła to wieloletnia fanka w/w partii p.Staniszkis.

Staniszkis jest już bliżej na drugą stronę. Póki co to PiS otwiera, ale oczy ludziom jak bardzo PO robiła ich w ch..ja. Rodzice mogą decydować w jakim wieku ich dziecko pójdzie do szkoły (wcześniej PO zmieliła miliony podpisów). JEst projekt zmiany stawki VAT dla przedsiębiorców z 15% na 11%. (PO 8 lat nie ruszałą podatków w dół). Rodzicom będzie się żyło lżej z dotacją 500 zł na dziecko, które to pieniądze wydadzą i ludzie będą mieli pracę. Za chwilę zaostrzy się kodeks karny dla degeneratów co to w więzieniach odpoczywali a nie odbywali karę. Złoty się umacnia, a tak PO i inne KODy Nowoczesne gadały że ruina! Rynku nie da się oszukać, nie zrobią tego zmanipulowane ratingi. Pamiętasz? Dziś już o nich nikt nie mówi, bo to PIC! Kolejne pomysły na poprawę życia czekają w kolejce, a to wszystko co wymieniłem zaledwie w 4 miesiące!
Kwiczą świnie odpiłowywane od koryta i pożyteczni i.d.i.o.c.i co za ich obronę nie mają nic! Ale robią to za darmo bo mają łby zatrute przez lewacko-liberalną propagandę. Patrz na swoje życie, a nie na to co widzisz w sprzedajnych mediach których udział w rynku medialnym to 90%. Wyłącz TVN, nie kupuj wyborczej - myślenie samo powinno wrócić po około 2 miesiącach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:05
Przypominam że picie wody święconej szkodzi.
Uszkadza opony - również mózgowe.
~kaj niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:11
~ napisał(a): Przypominam że picie wody święconej szkodzi.
Uszkadza opony - również mózgowe.

O, koleny KODziarz z rzeczowym argumentem nam się przedstawił. Brawo. Zapewniam Cię, że w wierzący nie piją wody święconej, ale kto wie co tam jeszcze w Wyborczej przeczytałeś... Czytaj dalej, bo tacy są nawet potrzebni żeby otwierać ludziom oczy jaki poziom merytoryki reprezentują "miłośnicy demokracji" rodem KOD, PO i .N
~P niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:25
A może mnie ktoś poinformować, Boletus- czyj to pseudonim artystyczny?
~koj kol niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:39
falco napisał(a): do kogo piszesz ;)
raz ''koj'' raz ''kol'' a gdyby tak poszukać wyszło by...''śmiechu warte'' :D
tak to jest z ...ami :D

A co to za różnica? w zasadzie wszyscy są tu anonimowi. Polemizuj z argumentami, a nie z osobami.
Cóż... poziom meritum "obrońców demokracji" Level Master :)

Zastosowana autokorekta

~tw BOLEK niezalogowany
12 marca 2016r. o 10:55
Apeluje do administratorów o bezstronność i o nie publikowaniu tak jednostronnych opinii. Nie tłumaczcie się że to kogoś prywatna opinia bo to co tu wystawiacie staję się waszą wizytówką. Osobiście straciłem do tej strony zaufanie bo przeczytaniu tego artykułu.
~xyz niezalogowany
12 marca 2016r. o 11:15
Też tak myślę , ta redakcja to kicz totalny , włazi kodowi w ........ , a tak w ogóle to jakby nie te reklamy na ich stronie , to pewnie z ich marnych artykułów dawno by zakończyli działalność.
2900
#falco nieaktywny
12 marca 2016r. o 11:17
~koj kol napisał(a):
falco napisał(a): do kogo piszesz ;)
raz ''koj'' raz ''kol'' a gdyby tak poszukać wyszło by...''śmiechu warte'' :D
tak to jest z ...ami :D

A co to za różnica? w zasadzie wszyscy są tu anonimowi. Polemizuj z argumentami, a nie z osobami.
Cóż... poziom meritum "obrońców demokracji" Level Master :)

polemizować to moge z kimś kto na KOD np. patrzy nie przez pryzmat ich przywódcy a fakt jaka jest przyczyna protestu kodziarzy...
to samo odnośnie PiS-u
jedni udają że bronią demokracji a drudzy udają ze wszystko co robią jest z nią zgodne :D

gdzie miejsce na polemikę?
chociaż nie jestem kodziarzem ani peowcem ''rozwala'' mnie przypisywanie mi to jednych to drugich ''barw'' w tej ''polemice'' :D

ale jest mi chyba coraz bliżej ...om bo robią to o czym kiedyś pisałem ..
nadchodzi anarchia ale jakim idioty.z.mem jest to że robi sie to pod szyldem prawa i sprawiedliwości...

czekam na kolejny krok tych demokratów :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.