Zastosowana autokorekta
~~Gregori napisał(a): Trzeba być konkretnym dziwny czlowiek em by popierać KOD! Człowiek który jest nie fair wobec swoich najbliższych, przyjaciól i współpracowników, na przywódce?? Ludzie czy na poważnie tak pusto w waszych zakutych łbach?? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Mateusz-Kijowski-wciaz-nie-placi-alimentow-Ma-juz-ponad-220-tys-dlugu,wid,18682373,martykul.html
~~Wystarczy przejrzeć to forum napisał(a): Czy Kaczor się boi? Nie wygląda na takiego!
Ale ja, widząc te liczne życzenia śmierci, niekończące seanse nienawiści zaślepionych fanatyków, bałbym się!
Ilu jest jeszcze w Polsce fanatyków takich jak Ryszard Cyba, który zamordował Rosiaka?!
Nawet na tym forum dominuje właśnie taka zaślepiona, fanatyczna nienawiść. Większość fanatyków nie potrafi wydobyć z siebie jakiegokolwiek argumentu logicznego - wyłącznie obelgi i czysta nienawiść!
~~ napisał(a):~~Wystarczy przejrzeć to forum napisał(a): Czy Kaczor się boi? Nie wygląda na takiego!
Ale ja, widząc te liczne życzenia śmierci, niekończące seanse nienawiści zaślepionych fanatyków, bałbym się!
Ilu jest jeszcze w Polsce fanatyków takich jak Ryszard Cyba, który zamordował Rosiaka?!
Nawet na tym forum dominuje właśnie taka zaślepiona, fanatyczna nienawiść. Większość fanatyków nie potrafi wydobyć z siebie jakiegokolwiek argumentu logicznego - wyłącznie obelgi i czysta nienawiść!
Nie jest tak różowo jak PIS uważa ,wczoraj byłem na małej imprezie gdzie było 12 osób nie związanych ze sobą rodzinnie i jak to przy stole zawsze wkradnie się polityka i co się okazało 11 osób było przeciwko PIS i jedna za.
~~Wystarczy przejrzeć to forum napisał(a): Czy Kaczor się boi? Nie wygląda na takiego!