jegomosc napisał(a):~ napisał(a):~cefal napisał(a): obejrzalem drugi filmik. strasznie prostackie dowcipy i w dodaktu duzo wulgarnosci w tym. zenada i zdziwiony jestem ze cos takiego w paryskiej podaja
jaka knajpa i portal taki i poziom.
:) Miło cię widzieć na Bolec.Info :)
~ napisał(a):jegomosc napisał(a):~ napisał(a):~cefal napisał(a): obejrzalem drugi filmik. strasznie prostackie dowcipy i w dodaktu duzo wulgarnosci w tym. zenada i zdziwiony jestem ze cos takiego w paryskiej podaja
jaka knajpa i portal taki i poziom.
:) Miło cię widzieć na Bolec.Info :)
nie przypominam sobie abyśmy przeszli na Ty ??
~ napisał(a): no, to już lepiej brzmi. a mnie milej by było was widzieć jesli nie robilibyście takiej korekty postów, nawet jeśli są dla was mniej wygodne, nie obrażali w felietonach pewnych grup ludzi i nie byli tak złośliwi wobec osób piszących krytykę. i ie blokowali ip. bo to mozna zmieić 5 minut. przekaz ememowi.
poznasz mnie zawsze po tyldzie na początku, albo będę miał ksywkę tylda.
Zastosowana autokorekta
~nie tanczę napisał(a): Dj
mogłes zrobić zdjęcie profilowe używając judasza w drzwiach. Szybciej i ciekawiej uzyskałbyś efekt.
Wiesz, nie znam Cię. Ale mam nieodpartą ochotę porozmawiać z Tobą.
Jestes intrygującą postacią. Masz fajne usposobienie ale chowasz się za kimś innym (za tym kogo udajesz), za osobą, która nie jest Tobą- gryzą się dwie osobowości w jednej energicznej i mądrej personie, która zapomanila kim jest.