Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mieszkańcy przeciwni dyskotekom?
~ niezalogowany
29 marca 2016r. o 9:08
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 marca 2016r. o 10:00
~Temat wazny napisał(a): Z wypowiedzi internautów wynika, że istnieje poważny problem (...) Cmentarza. Co w tym temacie zrobili inni radni? Milcza? Żadnych działań? To proszę zwrócić nasze pieniądze bo jesteście bezczynni i nieskuteczni. Oceniamy po owocach. Jakie one są?

Też uważam że ceny pochówku na Śluzowej to bandytyzm.
Mieszkańcy monitują ten problem już dawno.
~xl niezalogowany
29 marca 2016r. o 10:26
~ napisał(a): Stopery kosztują 2zł.
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi.

Dziecko drogie stoper to sobie możesz wsadzić wiesz gdzie.... każdy płaci ciężkie pieniądze za mieszkanie nie po to by jakaś zafajdana tanc buda do białego rana zakłócała spokój. Wszystko jest dla ludzi i napić się kulturalnie można. Są przepisy które wyraźnie mówią o takich pijackich imprezach.
Ponawiam pytanie może ktoś z rządzacych w tym mieście czyta:

Jakim cudem na Jana Pawła obrzydliwa tanc buda dostała koncesję na alkohol, w środku osiedla obok szkoły , przedszkola i placów zabaw?!?!?!?!?!?
Czy ten lokal jest przystosowany do tego typu imprez???
Cała ściana ze zwykłej szyby , w porze letniej jest ogródek piwny i drą się do białego rana!!!!!!!!!!! To jest skandal i w tym roku to ja nie odpuszczę dopóki władze miasta i komisja do spraw przeciwdziałania alkoholizmowi nie zrobi z tym porządku!!!!!!
~ niezalogowany
29 marca 2016r. o 10:32
To za komuny chociaż dancingi były - teraz już tylko modły.
~ niezalogowany
29 marca 2016r. o 10:35
Pan Filistyński trochę się zagalopował. Zgadzam się, że policja powinna surowo traktować wandali i pijaczków którzy wracając z dyskotek czy restauracji hałasują i są agresywni (mnie też to drażni).
Jednak prohibicja to jest coś absurdalnego i mogłoby powstać w głowie kogoś bez wyobraźni. No chyba, że chodzi o zwykłą złośliwość polegającą na tym, że "JA NIE PIJĘ ALKOHOLU i NIE CHODZĘ NA IMPREZY TO I INNYM TRZEBA TO ZAKAZAĆ". Jednak z drugiej strony, aż wierzyć mi się nie chce, żeby w Bolesławcu ktoś mógłby być, aż tak wredny.
~xl niezalogowany
29 marca 2016r. o 11:03
~ napisał(a): Pan Filistyński trochę się zagalopował. Zgadzam się, że policja powinna surowo traktować wandali i pijaczków którzy wracając z dyskotek czy restauracji hałasują i są agresywni (mnie też to drażni).
Jednak prohibicja to jest coś absurdalnego i mogłoby powstać w głowie kogoś bez wyobraźni. No chyba, że chodzi o zwykłą złośliwość polegającą na tym, że "JA NIE PIJĘ ALKOHOLU i NIE CHODZĘ NA IMPREZY TO I INNYM TRZEBA TO ZAKAZAĆ". Jednak z drugiej strony, aż wierzyć mi się nie chce, żeby w Bolesławcu ktoś mógłby być, aż tak wredny.

Człowieku !!1 Surowo karać wandali????? Tu nie chodzi o wandalizm ale o nocne wrzaski!!!!!! Na Jana Pawła w tanc budzie jest ogródek piwny, siedzą pijaki dra mordę przekleństwa jakie tylko istnieją na świecie, wrzaski piski pijanych bab .
Ty nie rozumiesz że w takim miejscu nie powinno być tego typu imprez?!?!!?!?!?!

Ludzie chcą spać bo rano ida do pracy! To nie chodzi nawet o wandalizm , który się oczywiście zdarza. Chodzi o zakłócanie spokoju. Wrzeszczą piszczą a jak policja podjeżdża to się zamykją. Policja wysiada , udaje wielkich porządkowych , policja odjeżdża a towarzystwo dalej drze mordę!!!!! Drzwi otwarte i na żywo jakaś pijacka orkiestra rżnie to jest skandal!!!!!!!!
Przecież prawo reguluje tego typu rzeczy , tan buda powinna być gdzieś na obrzeżach miasta z dala od budynków mieszkalnych a nie w centrum osiedla!!!!!! Tępota ludzka nie zna granic
~ niezalogowany
29 marca 2016r. o 12:13
Zawsze możesz zmienić miejsce zamieszkania na: "...gdzieś na obrzeżach miasta z dala od..." miejskich atrakcji.

Stopery wkłada się do uszu - nie służą do podcierania d.u.p.y, to nie papier toaletowy.
~Papuga niezalogowany
29 marca 2016r. o 12:56
Tancbudy dla hołoty, która nie potrafi się kulturalnie zabawić, powinny być jak cmentarze, na obrzeżach miejscowości :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza