~ napisał(a): ... Dzisiaj są wysterylizowane to piękne i zdrowe koty.Mogłem kupić rasowego ale mam dachowce...
bax napisał(a):;( ;(zofka napisał(a): Co sądzicie o człowieku,który dzień i noc ma przywiązanego kota do kaloryfera .Na metrowej smyczy ,kot ma kuwetę oraz jedzenie,ale strasznie miauczy,a człowiek uważa,że nie robi kotu krzywdy.I co Wy na to ???
Rozumiem,że powiedziałaś Mu to ? Oczywiście ,że powiedzioałam,ale tak się zdenerwował,że prawie z plebani mnie wyprosił.Ktoś dobry zadzwonił na policję,aż na kazaniu w niedzielę ponoć wykrzyczał,że wie kto to zrobił.Kot nadal uwiązany ,proboszcz nie widzi nic złego w tym.Kościół w Tomisławiu ......aczej...wyrzucają zwierzęta i co? albo przeżyje,albo trafi w dobre ręce i serce:) też mam psa po przejściach,bo urzędy mają to gdzieś :) :> na chwilę obecną niegdyś bezdomniak,dziś-szczęśliwy dogorywa "sędziwego wieku" nasz kochany
pieszczoch :* :)
zofka napisał(a): Co sądzicie o człowieku,który dzień i noc ma przywiązanego kota do kaloryfera .Na metrowej smyczy ,kot ma kuwetę oraz jedzenie,ale strasznie miauczy,a człowiek uważa,że nie robi kotu krzywdy.I co Wy na to ???
Zastosowana autokorekta