Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Skradziono Audi A6
~Adam niezalogowany
19 maja 2016r. o 20:50
Ostatnio jakies stare T4 ukradli, coś mi się wydaje że szukają starych Diesli, te auta mogą iść na wschód.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~okradziony niezalogowany
19 maja 2016r. o 21:15
W Bolesławcu w ogóle ostatnio oś zaczęło bardziej kraść :(
Kamerki,radia ,auta - nie ma dnia ,aby komuś czegoś nie zwinęli :(

A policja robi akcje pasy ,czy inne tego typu ,aby statystyki poprawić :(

Moze policja poda statystyki pt.Ilość zgłoszonych kradzieży kontra ilość odzyskanego mienia? ;)

Wiem wiem,jak brak monitoringu,brak swiadków ,to nie ma punktu zaczepienia i okradziony dostaje pismo po kilku dniach,że dupa :(
~RYJU niezalogowany
19 maja 2016r. o 22:36
Niech firmy zatrudniają wiecej Ukraińców porobi taki trzy miechy na kontrakcie a do domu pod granice to autobusem huj...owo jechać i z tego to wszystko wynika tam wszystko pojdzie nawet gofer 2 chodzi tam po pięć tysi... pomyśl jeśli potrafisz...
~RYJU niezalogowany
19 maja 2016r. o 22:36
Niech firmy zatrudniają wiecej Ukraińców porobi taki trzy miechy na kontrakcie a do domu pod granice to autobusem huj...owo jechać i z tego to wszystko wynika tam wszystko pojdzie nawet gofer 2 chodzi tam po pięć tysi... pomyśl jeśli potrafisz...
~ niezalogowany
19 maja 2016r. o 23:58
~RYJU napisał(a): Niech firmy zatrudniają wiecej Ukraińców porobi taki trzy miechy na kontrakcie a do domu pod granice to autobusem huj...owo jechać i z tego to wszystko wynika tam wszystko pojdzie nawet gofer 2 chodzi tam po pięć tysi... pomyśl jeśli potrafisz...

... a wiesz ile Polacy dziennie kradną aut po drugiej strony Nysy?

Po drugie SM swoimi kamerkami teraz namierza tych, co to wypijają sobie piwo na ławeczkach, auto trzymaj sobie na łańcuchu, Straż miejska nie szuka guza
~T niezalogowany
20 maja 2016r. o 0:25
Stare audi a panika jakby coś się stało . Ja bym takiego nie chciała .
~ niezalogowany
20 maja 2016r. o 2:12
~T napisał(a): Stare audi a panika jakby coś się stało . Ja bym takiego nie chciała .

Nie każdy może wozić się tak jak ty nowym autem
~Ira niezalogowany
20 maja 2016r. o 5:37
Może i stare, ale ktoś pracuje, żeby go kupić, spłaca raty i zostaje z niczym i długami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza