Widzę , że muszę ( " nie chcę , ale muszę " - Bolek , Fobiczny ;) Laureat nagrody dynamicznego Nobla , były agent SB ;) ) po Alterowiczu jeszcze jednego jełopa geopolityki uczyć.
Skup się Papuga
To nie ruskie otaczają chazarski Kneset w Waszyngtonie tarczami anyrakietowymi i bazami wojskowymi.
Czujesz blusa ? Dopóki mogę Cię publicznie zapytać , czy czujesz , to znaczy , że to jest wolność . Dopóki nie ulegam propagandzie , jestem Polakiem ... Słowianinem , bo Strzępy Cesarstwa , wraz z Jahwe , autora Mondrej Knigi mam ... w głębokim poważaniu , razem z jego urzędnikami.
Pytanie brzmi ; ... idziemy demontować tarczę antyrakietową Macierewicza ? Ciągle tylko betoniara , czas na jaką przygodę :D
Dopisane 29.05.2016r. o godz. 14:58:
fobiak napisał(a): ktos, kto zalozyl ten temat musi byc ograniczony.
juz kiedys pisalem, ze wolnosc to utopia. jesli wolnosc jest fikcja to jak moga istniec wolne media?
Jeśli pozwolisz Fobiczny , ja cham bez matury postawię własną definicję wolności ...
... dopóki mam odwagę mówić prawdę , to jestem wolny ...
To oczywiście parafraza słów pana Henryka Pająka , ale jakże mądra. Też się zgodzisz. Znam Cię , choć nigdy nie widziałem :D
Dopisane 29.05.2016r. o godz. 15:06:
... nie mądra , tylko mądrych ... miało być , ale jak każde dziecko chciałbym sprostać Autorytetom , co mnie wychowują :) Stąd pomyłka. Wybaczcie :)