Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Procesje na Boże Ciało
9984
#gover nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 20:40
kc napisał(a): Jak na razie nie zauważyłam żadnego Twojego postu na temat, tylko kiepskie prowokacje zachęcające falco do pisania tutaj i nie rozumiem po co ci to.

Nie sadze, ze moja opinia posiada elementy prowokacji. Nie moge sie wypowiadac o jej wartosci, czy sie miesci w kategoriach kiepskich. Deprecjonujesz wypowiedzi falco, twierdzac, ze kiepskie prowokacje sa zachecajace dla Jego tworczosci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
315
#mir.ko nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 20:44
9 tys odslon tematu religijnego. Brawo
9176
kc
1 czerwca 2016r. o 20:47
gover napisał(a): Nie sadze, ze moja opinia posiada elementy prowokacji. Nie moge sie wypowiadac o jej wartosci, czy sie miesci w kategoriach kiepskich. Deprecjonujesz wypowiedzi falco, twierdzac, ze kiepskie prowokacje sa zachecajace dla Jego tworczosci.

"Zaraz bedzie wpis dyzurnego antyklerykala. Moze byc interesujacy, poniewaz falco juz od dluzszego czasu nie pisal nic anty."

"'.. Wydaje sie, ze ostatnio "skapcaniales" jako oskarzyciel i dyskutant. Mysle, ze powinienes wrocic do odgrzewanych kotletow. Pedofilia, chciejstwo, faryzeizm to sa tematy, ktore inspiruja Cie do ostrych wypowiedzi, i bardzo dobrze. W tych kwestiach masz moje pelne poparcie. Czekamy."

To są kiepskie prowokacje. Po co ci to ?
~ niezalogowany
1 czerwca 2016r. o 21:18
falco napisał(a):
Antona(...)
Zbynio

Nie mam do Ciebie pretensji o to, CO piszesz, ale JAK piszesz. Gdy szlachcic chciał powiedzieć królowi, że kłamie mówił mniej więcej tak "Najjaśniejszy Panie! Nie każ mi obrażać majestatu Rzeczypospolitej myślą grzeszną, że Najdostojniejszy Jej Przedstawiciel chce mnie okłamać. Błagam Cię, Panie, odstąp od myśli i czynów które mnie zmusiłyby do przeciwstawienia się Tobie".

Panowie, o których piszesz reprezentują majestat Rzeczypospolitej. Okazując im lekceważenie, lekceważysz moją Ojczyznę. Przenigdy nie pozwoliłem sobie, by o panu Komorowskim, o którym - jak pewnie wiesz - nie jestem najlepszego zdania, w czasach pełnienia urzędu powiedzieć inaczej niż Pan Prezydent Komorowski. Liczyłbym się dużo bardziej z Twoim zdaniem, gdybyś napisał to w stylu "z jakiego powodu pan Minister Obrony Narodowej Antoni Macierewicz w towarzystwie swoich żołnierzy znajdzie się przy odsłonięciu pomnika, który postawiono nielegalnie?". Obleśny styl i język powoduję, że inni traktują Cię równie obleśnie. Nawet, jeśli Tobie to nie przeszkadza - pomyśl o tych, którzy wraz z Tobą znaleźli się w tym samym miejscu. To strefa publiczna. Mnie to przeszkadza.
2900
#falco nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 21:59
~ napisał(a):
falco napisał(a):
Antona(...)
Zbynio

Nie mam do Ciebie pretensji o to, CO piszesz, ale JAK piszesz

a jak mam pisać?...piszę co myślę i tego nie zmienisz

Panowie, o których piszesz reprezentują majestat Rzeczypospolitej. Okazując im lekceważenie, lekceważysz moją Ojczyznę

a swoją nie?....nawet tym z ''gorszego sortu'' ale nadal nim jestem -Polakiem

Liczyłbym się dużo bardziej z Twoim zdaniem, gdybyś napisał to w stylu...

ja mam pisać ''w stylu''?... a może teraz coś o ''stylu'' w jakim piszą ci którzy nie zgadzają się z tym co piszę ...

. Obleśny styl i język powoduję, że inni traktują Cię równie obleśnie. Nawet, jeśli Tobie to nie przeszkadza - pomyśl o tych, którzy wraz z Tobą znaleźli się w tym samym miejscu. To strefa publiczna. Mnie to przeszkadza.

to samo co powyżej tylko z rozszerzeniem na tych co to zwą się ''elitą władzy''
jak ''władza '' mnie traktuje tak traktuję ''władzę ''
właśnie w ''przestrzeni publicznej '' funkcjonuję jako ten stojący po stronie zomo ,gorszy sort ,potomek komuchów ,zdrajca narodu itd
to Ci nie przeszkadza?

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 22:26
~ napisał(a): ... Mnie to przeszkadza.

Mi też . Przeszkadza mi to , że Macierewicz nosi jarmułkę i organizuje hamerykańskie bazy wojskowe w Polsce . Język jaki by nie był , jest odzwierciedleniem intencji . Zabawa w dyplomację dobra jest na salonach . Tutaj i teraz trzeba mówić prostym językiem , do prostego Leminga . Ufam , że to przyniesie skutek :) Nie życzę sobie , aby nowa władza robiła z Polski poligon , albo teatr działań wojennych . Nie życzę sobie również dalszego zadłużania przyszłych pokoleń Polaków u żydobanksterów i anglosasów . Mam nadzieję , że Kolega łapie moje intencje ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3004
#masi nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 22:27
Panna, piątek szachy wieczór? ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 czerwca 2016r. o 22:38
Ba ! Jeszcze nie wiem , co jutro będę robił , ale nie skasowałem jeszcze Twojego numeru ... zobaczymy :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza