~zacofany moher napisał(a):
~Do błazna napisał(a): Falco nadworny błaźnie.. Nie ubili Cie jeszcze?
Falco nieco się oburzył na te słowa. Jednak przecież kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Później wielokrotnie używał języka jak niżej:
falco napisał(a): Anton na ''pokropku''?
no tak...przecież jego ''chłopcy'' nie dość że przywiezli posąg to jeszcze wartę tam trzymają ramię w ramię z jakimiś ''rycerzami Chrystusa''
Aż trudno uwierzyć, że rzeczywiście coś czyta. Niestety nienawiść zaślepia i zabija rozum. Widocznie ktoś taki jest też do czegoś Bogu potrzebny...
ja się oburzyłem?
''kato-talibowie '' już mnie nie do takich słów przyzwyczaili :D
a jakiego to języka ja używam?
że napisałem ''chłopcy'' Antona?
no dobra ...żołnierze :D
tylko wytłumaczcie mi racjonalnie obecność Antona na tej ...ceremonii
co ma minister obrony tam do roboty ?
jak to się ma do tych wart sprawowanych przez żołnierzy?
kto się i czego obawia?
przecież to ponoć katolicki kraj...
więc czego się obawiać ?
może jeszcze jakieś pole minowe niech tam minister zorganizuje ...
na marginesie ...
kiedy postawicie sobie garaż bez zezwolenia ,jest to samowolka budowlana i możecie się spodziewać buldożera...
tak jest w przypadku pomnika tylko wam trudno jest o tym napisać ..
tak samo z pomnikiem ''smoleńskim''
ot kato -pisowskie ''prawo''
kiedy wczoraj Zbynio ''0'' Z. wypowiadał się do spóły ze swoim wiceministrem w sprawie Polańskiego i tym że sława go nie chroni przed odpowiedzialnością bo prawo jest równe dla wszystkich , myślałem że skrętu kich dostanę ze śmiechu...
gdzie oni byli z tymi hasełkami kiedy ''wesołek'',Gil ,Paetz ten księżulo z Tylawy (nie pamiętam nazwiska) i jeszcze kilku innych zażywali ''uciech cielesnych ''
dociera to do was czy strach przed ''plebanami'' was poraża do tego stopnia że dajecie że wszystko jest OK.
i kto tu jest ''lemingiem ''? :D
Dopisane 01.06.2016r. o godz. 15:06:
~zacofany moher napisał(a):
~Do błazna napisał(a): Falco nadworny błaźnie.. Nie ubili Cie jeszcze?
Widocznie ktoś taki jest też do czegoś Bogu potrzebny...
i tu masz rację bo jeśli co, to Bóg jeśli wszystko widzi ,to widzi również to co piszę o jego urzędnikach ...
niejeden z nich stawia się już jawnie ponad głową kościoła a nawet nad nim samym ...
powtórzę ...
''kiedyś łotry wisieli na krzyżach ,dzisiaj krzyże wiszą na łotrach''