gover napisał(a): Drogi Antyklerykale, Wydaje sie, ze ostatnio "skapcaniales"
a co mi po Twojej ''informacji''?
pokaż papier :D
nic nie wiesz o tych ''modlących''?...dziwne bo skoro wiesz o legalności procesji to jesteś blisko jakiegoś klechy a więc by udowodnić że wszystko jest robione zgodnie z prawem -pokaż ''niewiernym'' papier ... ;)
może ''ojczulek '' wyjaśni Ci również co chciałem przekazać pisząc o ''modlących sie przed synagogami'' ;)
co do ''wodzireja'' -ja widziałem ...
taki gościu z mikrofonem ,jak powiedzmy DJ w jakiejś wiejskiej remizie albo Stachurski ze swoim ''a teraz rączki w górę i bawimy się ''
nie pisz mi tutaj ''odgrzewanych kotletach'' bo te akurat maja do zaoferowania najczęściej sukienkowi...
aborcja ,gender ,życie poczęte itp.
moje ''kotleciki ''są świeżutkie bo ta polska ''katolickość'' każdego dnia daje znać o sobie ...
dobrze że z resztą się zgadzasz... :D ale przyznasz że trudno się nie zgodzić...
~Anonim napisał(a): Aż trudno uwierzyć. Tak wspaniała okazja (blokowanie ulic, śpiewy pod oknami), a tu w artykule ani jednego słowa szczucia na Kościół. Cud, po prostu cud. Oby tak dalej Panie Kazimierzu.
~jacek napisał(a): Bóg nigdy nie opuszcza jedynie człowiek,chwilowo :-)
~Pablo napisał(a): Boże Ciało to nie manifestacja tylko Pan Jezus odwiedza nasze domy, podwórka, miasta,wioski....
~Pablo napisał(a): Boże Ciało to nie manifestacja tylko Pan Jezus odwiedza nasze domy, podwórka, miasta,wioski....