Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Procesje na Boże Ciało
~jacek niezalogowany
27 maja 2016r. o 14:05
Bóg nigdy nie opuszcza jedynie człowiek,chwilowo :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 maja 2016r. o 18:36
gover napisał(a): Drogi Antyklerykale, Wydaje sie, ze ostatnio "skapcaniales"

a co mi po Twojej ''informacji''?
pokaż papier :D

nic nie wiesz o tych ''modlących''?...dziwne bo skoro wiesz o legalności procesji to jesteś blisko jakiegoś klechy a więc by udowodnić że wszystko jest robione zgodnie z prawem -pokaż ''niewiernym'' papier ... ;)
może ''ojczulek '' wyjaśni Ci również co chciałem przekazać pisząc o ''modlących sie przed synagogami'' ;)
co do ''wodzireja'' -ja widziałem ...
taki gościu z mikrofonem ,jak powiedzmy DJ w jakiejś wiejskiej remizie albo Stachurski ze swoim ''a teraz rączki w górę i bawimy się ''
nie pisz mi tutaj ''odgrzewanych kotletach'' bo te akurat maja do zaoferowania najczęściej sukienkowi...
aborcja ,gender ,życie poczęte itp.
moje ''kotleciki ''są świeżutkie bo ta polska ''katolickość'' każdego dnia daje znać o sobie ...

dobrze że z resztą się zgadzasz... :D ale przyznasz że trudno się nie zgodzić...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
27 maja 2016r. o 19:06
~Anonim napisał(a): Aż trudno uwierzyć. Tak wspaniała okazja (blokowanie ulic, śpiewy pod oknami), a tu w artykule ani jednego słowa szczucia na Kościół. Cud, po prostu cud. Oby tak dalej Panie Kazimierzu.

procesje to prowokacje tak jak love parade.
~ niezalogowany
27 maja 2016r. o 19:20
~jacek napisał(a): Bóg nigdy nie opuszcza jedynie człowiek,chwilowo :-)

No chyba że chodzi o falco :D
~Pablo niezalogowany
27 maja 2016r. o 20:05
Boże Ciało to nie manifestacja tylko Pan Jezus odwiedza nasze domy, podwórka, miasta,wioski....
~Papuga niezalogowany
27 maja 2016r. o 20:10
~Pablo napisał(a): Boże Ciało to nie manifestacja tylko Pan Jezus odwiedza nasze domy, podwórka, miasta,wioski....

:D
~ niezalogowany
27 maja 2016r. o 20:15
~Pablo napisał(a): Boże Ciało to nie manifestacja tylko Pan Jezus odwiedza nasze domy, podwórka, miasta,wioski....

A piwnice moich sąsiadów też odwiedza ?
~BOL - MEN niezalogowany
27 maja 2016r. o 20:20
Niektórzy rozmyślają "nad swoją wiarą"- ja stwierdzę jednym zdaniem:
" Człowieku - wierz (oczywiście w Boga), boś nie zwierz" i masz wyjątkowego w sobie ducha.
POZDRAWIAM:) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza