muszę Cie rozczarować ...
czasy szkoły mam dosyć dawno za sobą a język nieszlifowany staje się prawie nieużyteczny
prawie ;)
teraz mam inne priorytety a pisanie o niegodziwościach i wypaczeniach kościoła to tylko moje hobby internetowe...
:D
zwłaszcza kiedy widzę ''opozycjonistów'' typu ludzie ''wiary'' przez wielkie ''W'' :D
Lubisz gotowce w stolowkach. Jezyki obce pozwalaja na spozywanie dan w najlepszych restauracjach. Znajdziesz tam naprawde wiele wykwitnych dan, ktore sa obiektem Twojego podniebienia antyklerykalnego.
dzisiaj ''fast food'y'' królują, poniewaz sa to podgrzewane kotlety.
Bywanie w ''wykwintnych jadłodajniach'' , bez znajomosci jezykow obcych jest w Twoim wykonaniu wspaniala przygoda intelektualna i antyklerykalna. Wzbudzasz podziw tym, ze znajomosc jezykow obcyh nie sluzy poznawaniu swiata.
Swiadczy o ciekawosci swiata, innych kultur, innych opinii, i latwosci zawierania przyjazni z ludzmi, ktorzy naleza do innych kregow cywilizacyjnych i swiatopogladowych.
hm
krótkowzroczność może dopaść każdego...
jest przydatny :) ale nie konieczny
ps
cudzysłów jest potrzebny dzieciom by dobrze zrozumiały co autor miał na myśli i do cytowania żeby nikt nie posądził o plagiat (to tak na marginesie)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.