Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Generał Błasik był w kokpicie tupolewa ?

~ niezalogowany
15 lipca 2016r. o 22:24
~Do Pana M napisał(a): Czytając to co Pan pisze, łatwo wyczuwa się smród onuc sowieckich.

hamerykańskie dla Ciebie inny zapaszek mają? ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ja niezalogowany
15 lipca 2016r. o 22:47
Pamiętać - NIGDY nie dyskutować z głupkiem.
Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a potem na własnym polu pokona doświadczeniem.

Jaki sens dyskutować z kimś kto nikim jest, nic nie zdziałał, nic nie wie, na niczym się nie zna, a mądrzy się w każdej sprawie i poucza profesorów i Ministrów?
~ niezalogowany
15 lipca 2016r. o 23:07
~Ja napisał(a): Pamiętać - NIGDY nie dyskutować z głupkiem.
Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a potem na własnym polu pokona doświadczeniem.

Jaki sens dyskutować z kimś kto nikim jest, nic nie zdziałał, nic nie wie, na niczym się nie zna, a mądrzy się w każdej sprawie i poucza profesorów i Ministrów?

mondrego to dobrze poczytać.
~Do Ja niezalogowany
16 lipca 2016r. o 5:23
Kogo konkretnie masz na mysli? - Odważnie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2016r. o 6:27
~Ja napisał(a): Pamiętać - NIGDY nie dyskutować z głupkiem.

O przepraszam sto dwadzieścia osiem , Przemo ma dokonania , czwórka odchowanych dzieci :) Ja mam ledwie 50 procent Jego dokonań , ale obaj nie wstydzimy się nazwisk nadanych przez poprzednie Pokolenia , a Ty jesteś tylko ... ja , jak w byłym wojsku dupa :]
Pamiętaj bucu , że ministrowie i profesiury powtarzają formułki , tak jak Ty.
Dr Jaśkowski ględzi o tym nieustannie , dlatego jest moim Autorytetem .

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Do "Hamerykanina"... niezalogowany
16 lipca 2016r. o 6:48
Odezwał się kolejny homo sovietikus - zwolennik wschodniej zarazy.
~Do Pannyzdzieckiem i PanaM niezalogowany
16 lipca 2016r. o 6:52
Tragedia, jeśli poglądy Panów przeszly na dzieci.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2016r. o 7:08
~Do Pannyzdzieckiem i PanaM napisał(a): Tragedia, jeśli poglądy Panów przeszly na dzieci.

:D Przechodzą , ale to nie jest tragedia. Tragedią jest to , że dla większości autorytetem jest stado przekupionych baranów , gadających głów z telewizorni :)

Powtórzę , nie ważne czy Błasik był w cocpicie. Chodziło w morderstwie smoleńskim o Skrzypka ... ostatniego prawdziwego Prezesa NBP , nie o " Zimnego Lecha " i resztę łżeszelit :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza