Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Generał Błasik był w kokpicie tupolewa ?

2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2016r. o 7:31
to ciągłe pierdzielenie o ''morderstwie smoleńskim'' jest tyle warte co słowa kobieciny zwanej potocznie ministrem edukacji ...
jej miotanie się w bezradności ,kluczenie by nie powiedzieć tylko ''kto spalił Żydów w stodole w Jedwabnem'' kwalifikuje ją po wypowiedzi do woznej w szkole której ''dyrektowała''

wczorajsza ''wypowiedz'' Błaszczaka zwanym obiegowo ''ministrem '' który nawet w tragedię we Francji musiał wtrącić środowiska ''tęczowe''
dobitnie mówi o poziomie umysłowym tego gościa ...

czy Błasik był w kokpicie?
ano był ...

(...)''Katastrofa smoleńska - nowe stenogramy. - Powiem panu teraz osobiście, bo ta katastrofa dotknęła osoby, które dobrze znaliśmy - zaczął nagle Jan Wróbel podczas rozmowy z Krzysztofem Szczerskim z PiS. - Mam głębokie przeświadczenie, że kolejny odczyt czarnej skrzynki naprawdę pokazuje, że gen. Błasik był w kokpicie i nie powinno go tam być - przyznał wprost.(...)''

czyżby ten ... kłamał ?
przecież to niemożliwe bo ...y ponoć nie kłamią? :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~seba niezalogowany
16 lipca 2016r. o 7:39
falco bolec ci życie ratuje
(;))
2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2016r. o 7:44
nie ...
ja tylko próbuję wyprostować twoje :D
ja mam swoje zdanie które tu wyrażam ..
a ty?

próbujesz obrażać jedynie i to z marnym skutkiem bo po prostu nie jesteś w stanie mnie obrazić...

~seba niezalogowany
16 lipca 2016r. o 7:49
taktaktak wszyscy cie obrażają ale ciebie nikt nie obrazi
taaaaki jesteś wielki
-głupolek
:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lipca 2016r. o 7:51
Papuga , możesz się ze mną nie zgadzać , masz do tego prawo . Ale gdyby chciało Ci się ... wyłączyć " pudło dla i.diotów " , to możesz to zrobić. Wtedy ... być może usłyszysz szum własnego Umysłu. Bo jak na razie ekscytujesz się baranami :)
Życzliwie mówię , przyznasz chyba :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2016r. o 8:42
~seba napisał(a): taktaktak wszyscy cie obrażają ale ciebie nikt nie obrazi
taaaaki jesteś wielki
-głupolek
:)

ty się ekscytujesz tym co piszesz ?
jacy ''wszyscy''?
poobserwuj a doliczysz się raptem kilku osób a w tym gronie ty :D

zaloguj się w końcu

;)
hehehehe...''głupolku''

~Do falco niezalogowany
16 lipca 2016r. o 17:36
Jak do Pana dotrzeć, aby Pan nie obrażał biegłych, rodzin, wdow rządzących. A co będzie jeśli okaże się, że jednak to było zaplanowane morderstwo? - Czy Pan będzie wówczas nadal uparcie twierdził co innego? Wydaje mi się, że Pana prawda w ogóle nie interesuje. Pan w sposób infantylny i bezrefleksyjny podchodzi do raportu Anodiny, powielonego przez Millera. Proszę powiedzieć jakie publikacje naukowe Pan przeczytał w tym temacie, jakie książki. Z jakimi członkami rodzin Pan rozmawiał? Czy widział Pan wrak? Czy był Pan w Smoleńsku na miejscu tragedii? Czy uczestniczył Pan w sesjach naukowych? Czy zapoznał się Pan z dokumentacją prokuratorska? Jeżeli nie, to proszę taktowanie zamilknac.

2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2016r. o 18:41
czy mam rozumieć ''strusiu'' -tak będę Pana nazywał bo często Pan ucieka od pewnych pytań chowając główkę w piasek :D - że to Pan to wszystko widział ,rozmawiał z ekspertami ,wdowami i cholera jeszcze wie z kim i -Pan to wszystko wie?

ja obrażam wdowy ,dzieci i kogo to jeszcze ?
a co robi Anton?...ma zamiar wbrew woli rodzin co roku wykopywać truchła ''poległych''a raczej to co jeszcze z nich zostało ...
może wygodniej by było wkopać ''zaimpregnować '' i wozić po ''katolandzie '' jako ''relikwie smoleńskie''

facet ...nie ja tu powinienem przepraszać za to co wyprawiacie nad ich grobami ;)

Dopisane 16.07.2016r. o godz. 18:23:

'Szydło o upamiętnianiu ofiar katastrofy smoleńskiej

Beata Szydło odniosła się do decyzji szefa MON Antoniego Macierewicza o tym, by podczas uroczystości państwowych upamiętniać ofiary katastrofy smoleńskiej w odczytywanych apelach pamięci.

Uważam, że to jest bardzo piękna decyzja - powiedziała szefowa rządu.''

co na to żyjący jeszcze powstańcy?
co na to ci którzy pamiętają rozruchy w Poznaniu?

proponuję by dekretem wprowadzić obowiązek by każda ''dyskoteka '' w najbardziej obleśnej wiejskiej remizie ,rozpoczynała się ''apelem''
a peron we Włoszczowej przechrzcić na ''śp Gosiewskiego''

jesteś ''za''?

Dopisane 16.07.2016r. o godz. 18:41:

no proszę ...
''struś pędziwiatr'' znów gdzieś ''popendził'' a ja mu tutaj lekturkę przygotowałem ... :D

''Pięć lat po katastrofie smoleńskiej Ewa Błasik udzieliła bardzo osobistego wywiadu. W rozmowie z „Gościem Niedzielnym” podzieliła się własnymi odczuciami na temat przyczyn wypadku z 10 kwietnia 2010 roku w Smoleńsku. Wypadku, który wdowa po generale Andrzeju Błasiku wolałaby raczej określać mianem „zamachu”. (...)''

jak to rozumieĆ ?

WOLAŁA BY?...to nie jest PEWNA? :|

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.