Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Generał Błasik był w kokpicie tupolewa ?

~ niezalogowany
16 lipca 2016r. o 20:21
~Do falco napisał(a): Jak do Pana dotrzeć, aby Pan nie obrażał biegłych, rodzin, wdow rządzących. A co będzie jeśli okaże się, że jednak to było zaplanowane morderstwo? - Czy Pan będzie wówczas nadal uparcie twierdził co innego? Wydaje mi się, że Pana prawda w ogóle nie interesuje. Pan w sposób infantylny i bezrefleksyjny podchodzi do raportu Anodiny, powielonego przez Millera. Proszę powiedzieć jakie publikacje naukowe Pan przeczytał w tym temacie, jakie książki. Z jakimi członkami rodzin Pan rozmawiał? Czy widział Pan wrak? Czy był Pan w Smoleńsku na miejscu tragedii? Czy uczestniczył Pan w sesjach naukowych? Czy zapoznał się Pan z dokumentacją prokuratorska? Jeżeli nie, to proszę taktowanie zamilknac.

Taktownie czy przymusowo .O tak -- zamknij ryj !

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
16 lipca 2016r. o 20:32
:)

Dopisane 16.07.2016r. o godz. 20:32:

''Gydby nie było gen. Błasika w kokpicie, piloci odeszliby na zapasowe lotnisko, do tej pory Lech Kaczyński by żył, żadnej drugiej kadencji by nie sprawował prezydenta, PiS przegrywałoby sromotnie i możliwe, że nie byłoby tej partii wśród partii parlamentarnych, a ludzie słysząc nazwisko Jarosław Kaczyński pytaliby się, czy on jest w Tworkach, a może w innym Kocborowie.

Nikt nie znałby Beaty Szydło, oprócz jej konkurenta w wyborach samorządowych, bo przegrałaby wybory na burmistrza Brzeszcz.

Profesorowie Uniwesytetu Jagiellońskiego zorientowaliby się, że Andrzej Duda nie jest godzien pracować na uczelni, a nawet pozwoliliby, by w WC pozostał napis "Andrzej Du*a", zaś w Szkole Podstawowej nr 9 w Opolu ten napis byłby po wielokroć w każdym ustępie, bo ucznowie nie lubiliby swego nauczyciela za "niezłomność" i mówienie, że on jest z lepszego sortu Polaków.

Tak by byłoby, gdyby Błasik nie wchodził do kokpitu na polecenie Lecha Kaczyńskiego.

Inne zdanie mają Antoni Macierewicz i wdowa po Błasiku, którzy twierdzą, że generał jest fałszywie oskarżany.

Skąd to wiedzą?

Bo tam byli? Pewnie Macierewicz tam był i wyskoczył w ostatniej chwili na spadochronie. Chociaż - nie! Macierewicz wyskoczył na kaftanie bezpieczeństwa, który rozwija się w locie, jak spadochorn.

Nogi Macierewicza, a może nawet brody, uczepiła się wdowa. Powstaje pytanie: dlaczego tak blisko znajdowała się Macierewicza?

W Polsce więcej do powiedzenia od fachowców mają byle pacjent i tłumok.''

to była ta ''seria wybuchów'' czy nie? :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Do falco niezalogowany
16 lipca 2016r. o 21:01
Zapewne Pan się zna także na procesie, wiec przypomnę, że ekshumacje są niezbędne. Jak stanowi Kodeks Postepowania Karnego ta czynnosc moze byc dokonana takze przy sprzeciwie. Ostateczna decyzja nalezy jednak do prowadzącego postępowanie. O ile Panu wiadomo, Pan Minister Antoni Macierewicz nie przeprowadza tych czynności. Co do apeli upamiętniających tak wybitnych ludzi, jestem jak najbardziej za, i proszę wierzyć, że tego tez chcą patrioci a przeszkadza to tym, którzy źle życzą Polsce i jej nie kochają. Proszę o Panu Ministrze Antonim Macierewiczu wyrażać się z szacunkiem bo przekracza Pan wszelkie granice przyzwoitości a takze te stypizowane w Kodeksie Karnym. Panią Generałowa Ewę Blasik uprzejmie proszę o pozostawienie w spokoju, zbyt dużo przeszła i doskonale wie co mówi. Więcej klasy Panie falco, dużo więcej klasy. Poza tym, powstańcy są za. Przeszkadza zas to tylko lewakom i tym, którzy boją się rozliczeń za niegospodarne rządy dlatego też robią zamieszanie. Chce Pan prowadzić konwersacje, podczas gdy nic Pan nie przeczytał, z nikim nie rozmawiał, nie zna Pan zawartości akt, itd. a używa wyrażeń typu: cytat ..."i cholerę wie z kim..." Po takich wypowiedziach, sam Pan przyzna, ze nie można Pana traktować poważnie. Cóż tu dalej pisac, to może na tyle. Ponawiam prośbę o taktowne milczenie jak przystało na kulturalnego człowieka. A takim Pan chyba chce być? Prawda?

~ niezalogowany
16 lipca 2016r. o 21:30
~Do falco napisał(a): Zapewne Pan się zna także na procesie, wiec przypomnę, że ekshumacje są niezbędne. Jak stanowi Kodeks Postepowania Karnego ta czynnosc moze byc dokonana takze przy sprzeciwie. Ostateczna decyzja nalezy jednak do prowadzącego postępowanie. O ile Panu wiadomo, Pan Minister Antoni Macierewicz nie przeprowadza tych czynności. Co do apeli upamiętniających tak wybitnych ludzi, jestem jak najbardziej za, i proszę wierzyć, że tego tez chcą patrioci a przeszkadza to tym, którzy źle życzą Polsce i jej nie kochają. Proszę o Panu Ministrze Antonim Macierewiczu wyrażać się z szacunkiem bo przekracza Pan wszelkie granice przyzwoitości a takze te stypizowane w Kodeksie Karnym. Panią Generałowa Ewę Blasik uprzejmie proszę o pozostawienie w spokoju, zbyt dużo przeszła i doskonale wie co mówi. Więcej klasy Panie falco, dużo więcej klasy. Poza tym, powstańcy są za. Przeszkadza zas to tylko lewakom i tym, którzy boją się rozliczeń za niegospodarne rządy dlatego też robią zamieszanie. Chce Pan prowadzić konwersacje, podczas gdy nic Pan nie przeczytał, z nikim nie rozmawiał, nie zna Pan zawartości akt, itd. a używa wyrażeń typu: cytat ..."i cholerę wie z kim..." Po takich wypowiedziach, sam Pan przyzna, ze nie można Pana traktować poważnie. Cóż tu dalej pisac, to może na tyle. Ponawiam prośbę o taktowne milczenie jak przystało na kulturalnego człowieka. A takim Pan chyba chce być? Prawda?

Ty co przeczytałeś gościu ?
2900
#falco nieaktywny
17 lipca 2016r. o 8:45
~Do falco napisał(a):

''są niezbędne''?..ok.
więc wykopujcie ,zakopujcie i znowu wykopujcie ...ja się nie sprzeciwiam :D

apeli chcą patrioci? czyli wszyscy pozostali jeszcze przy życiu powstańcy to ci ''z gorszego sortu''skoro wyrażają sprzeciw?

prosić o ''szacunek'' dla Antona to może Pan jedynie prosić i nic więcej a ja nie muszę się do niej przychylić bo tyle idiotyzmów jakie już on wygłosił raczej nie uprawnia go do tego bym darzył go sympatią :D
''stypizowane'' :D -łoł- :D w KK? dobreeee!!!

generałowa gdyby chciała pozostawać w spokoju nie pchała by się sama ''na afisz'' i po tym co powiedziała dla GN raczej nie wie lub nie wiedziała co mówi

z kim Ty człowieku rozmawiałeś ,zapewne byłeś w Smoleńsku ,znasz akta :D
(wychodzi na to że jesteś w tym lepszy od samego Maciara bo ten niczym hahaha-struś pędziwiatr -spieprzał spod Smoleńska ...zaprzeczysz? :D

nie pasuje Ci ''cholera wie z kim''?
ok . diabli wiedzą z kim-pasuje?

traktujesz mnie i innych podobnie jak Anton ''brzoza''M. więc nie wymagaj ''taktownego ''milczenia

hahaha-ja nie chcę ''być'' kulturalnym
ja ju taki jestem :D

czy nie miło rozpocząłem niedzielę? :D
kawa ,ciasteczko ,kulturalny odpis na Pański ...jest miło :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Do falco niezalogowany
17 lipca 2016r. o 11:14
Prawda jest, aby perły nie rzucać przed wieprze.
~ niezalogowany
17 lipca 2016r. o 11:35
~Do falco napisał(a): Prawda jest, aby perły nie rzucać przed wieprze.

Misiu , czy to ty pomagasz alterowiczowi na budowie ? No prosze cie , wyluzuj.Cegła ci spadła na głowę ?
~Do - "cegla na glowe" niezalogowany
17 lipca 2016r. o 11:41
Kolejny klon krzyżówki Pana M z falco.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza