Blackjack napisał(a): Kara śmierci dla dilerów i problem rozwiązany, piszę poważnie. Żeby nie było swoje też mam za skórą, i wiem że to syf ....
5% bolesławca do piachu byś posłał , ale już tak to spoko każdy diler piachu - ale kto chce to dla siebie hoduje majeranek ,konopie , grzybki czy marchewki ,koke, ale każdy dla siebie i gówno kogoś interesuje czym kto się truje , niech ludzie mają wybór ,czy chcą się rzucić z mostu , żyć zdrowo fitness wegetarjanizm i warzywa z własnej doniczki na balkonie , czy od sąsiada z wioski co nie pryska czy antybiotków zwierzętom nie daje :) zdziwili byście się ile chemii walą żeby to wyglądało, rosło..... (zapusciłem się ) niech każdy ma wybór co robi z własnym życiem, a kto sprzedaje śmierć czym by nie była marychą , alkocholem bez akcyzy (co jest wielkie przyzwolenie bo od lat ci sami handlują i każdy o tym wie ) , nielegalnymi podróbkami z rakotwórczych materiałów , które każda mama kupi bo tańsze i ma znaczek firmowy hahah ludzie są ociemniali ci co żyją według prawa czy religii są bardziej popieprzeni od tych innych odmieńców hmmmm alem się rozpuścił . Jeśli kogoś chcesz posyłać do piachu , weź najpierw przeskanuj siebie , ja sam już 5 lat nie biorę , marychę 2x w roku ze znajomymi nie odmówię i nit mi nie powie że marycha uzależnia , lsd meskalina koks grzyby - tym się bawiłem za młodu i mimo że już tego nie tknę nawet za 100000zł to nie żałuje hahha
diler w piachu=wolność spożywania hodowania, posiadania jestem za niech każdy decyduje o sobie a kto wciska śmierć to do piachu , nawet rolnik co nie "pryska" a w stodole pełno chemii , żyjesz fitness pijesz cole light ? zobacz ile aspartamu tam jest , za to też do piachu każdego sklepikarza i każdą ekspedjętke co mi to gówno sprzedała .... ludzie jesteście matni hahaah