Zdarza się, że jadę tą drogą z dziećmi do Lubania choć staram się jeździć przez Nawojów - po dziurach, ale bezpieczniej. Powodem jest nadmierna prędkość kierowców tamtędy jadących. Odkąd odnowili ten odcinek drogi to kierowcy, zwłaszcza młodzi, na pewno nie jadą tam 80-90 na godz. Często tam też wyprzedzają na trzeciego.Sama raz na pobocze uciekałam przed takim wspaniałym kierowcą, któremu się tak spieszyło że mną na czołówkę szedł. Przy przepisowej prędkości raczej do śmiertelnego wypadku by nie doszło. A ciekawe czy byście byli tacy współczujący jakby się zatrzymał na kimś z waszej rodziny...Rodzicom może i współczuję bo dziecko chowali, ale jego mi nie szkoda bo stanowił potencjalne zagrożenie dla mnie i moich bliskich.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.