~deli napisał(a): Uderzyłem w stół, a nożyce same się odezwały.
Dobrze, że sam wiesz o kogo chodzi.
Jakie mocne słowa? O tych mitycznych już symbolach zła noszonych przez kiboli. Chodzi oczywiście o konkretnie tą "naszą" bolesławiecką grupę.
Jakie tajemnicze okoliczności? - A no jakiś program do zdjęć. Plrzecież zawsze można skorzystać z programu tinypic.com i wrzucić link czy wkleić samo zdjęcie.
Jeśli nie zależy Ci na zaufaniu innych użytkowników, to znaczy że nie zależy Ci na tym by ludzie wierzyli w to co piszesz. Każdy kto śledził ten wątek od teraz ma Cię za mało wiarygodnego, za pieniacza, mąciwodę. Nastolatkowie nazywają kogoś takiego trollem internetowym. Narobić szumu i nic więcej.
Odnoszę się tylko do Twojej aktywności internetowej na tym forum. Nie znam Cię, nie wiem kim jesteś. Wiem tyle, że nie można brać na poważnie Twoich postów, no i w życiu realnym gdybym miał do czynienia z Tobą, też byłbym ostrożny.
Na koniec, jeśli możesz, bez owijania w bawełnę, infantylnych uśmieszków i odbiegania od tematu napisać czy wrzucisz zdjęcia o których mowa? I jeśli tak to do kiedy mamy czekać. Jeśli napiszesz, że nie to ok - będzie koniec tematu dla mnie. Jeśli wrzucisz to będę temat dalej śledził. Widziszz - ja jestem bardzo wyczulony na punkcie jakichś nazistowskich gestów i haseł - za dużo moja rodzina się wycierpiała od ludzi, ktorzy nosili takie symbole. Dlatego mnie tak interesują te zdjęcia.
Pozdrawiam
kc napisał(a): Pomylił Ci się ...