Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 10:03
takie denne wynurzenia nikomu nie pomogą
a nawet wprowadzają w błąd
taką samą chorobę można przechodzić
w przeróżny sposób
najważniejszy jest najszybszy kontakt
z lekarzem ale to każdy powinien wiedzieć
przez internet nikt się nie zdiagnozuje
:> :> :> :> :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
12 sierpnia 2016r. o 15:05
~ napisał(a): Po co ten cały pan m się tu wyżala? czy to on jedyny ma taki problem? Jak go coś męczy niech zajmie się wolontariatem i nie mysli o śmierci, niech się poświęci ludziom, bo jego życie i tak byle jakie było. Gówniany politykier i takie samo zachowanie. Wspólczucia szuka - taraz? Czemu wcześniej skakał jak żaba, wszystkim wokoło drapał oczy, a teraz ...

Dzisiaj zdecydowałem się na ZAPREZENTOWANIE POWYŻSZEGO WPISU -- Autor to znany mi bogobojny prawdziwy Polak Katolik./ po nr IP ; /Najwyraźniej nie czytał nic co było napisane wcześniej .Ot tak strzelił z bata anonimowy komentarz i jest usatysfakcjonowany.

Ostatni wpis zakończyłem zdaniem ;
" po przeprowadzeniu wywiadu dał mi skierowanie na RTG płuc -- i tu zaczyna się problem przed którym chciał bym uchronić innych potencjalnych chorych."

Po kilkunastu dniach byłem już w posiadaniu zdjęcia RTG płuc .Oczywiście ono nic nie wykazało.Jedyne co uczyniło to uśpiło na jakiś czas moją czujność.Dobrze że nie nazbyt długo.
Zaniepokojony faktem że objawy nie ustępują ponowiłem wizytę u specjalisty.Ten przy drugiej wizycie poinformował mnie że jego możliwości / poza rozmową / się kończą i zaopatrzył mnie w skierowanie na oddział pulmunologii.
Odpowiedni oddział szpitalny musiałem sobie poszukać sam.
Przejrzałem internet i po wykonaniu kilkunastu telefonów na Dolnym Śląsku okazało się że najbliższe terminy oscylują na poziomie dwóch do czterech miesięcy.
Zdecydowałem się na Centrum Pulmunologii w Karpaczu.Tym razem dopisało mi trochę szczęście po po około trzech tygodniach zostałem zawiadomiony że ktoś zrezygnował i jeśli mam ochotę mogę przyjechać natychmiast.
Tak też uczyniłem. Miałem być cztery dni ale pobyt przedłużył się do czternastu.
Mimo to opuszczałem szpital niemal jako osoba zdrowa bez podejrzeń o cokolwiek poważnego.
Tak wynikało z karty wypisu szpitalnego.
Dobrze że w dniu wypisu lekarz prowadzący poinformował mnie że nie czuje się zbyt komfortowo i dla spokoju sumienia wręczył mi skierowanie na ten że oddział za miesiąc do dalszej diagnostyki.
Ale o tym następnym razem.
Pozdrawiam Was i dziękuję za wpisy .[img=1471006859_llauko5.jpg]

Zmoderowano 12.08.2016 godz.16:06 - powód: błąd (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 15:41
kurde po co komu takie głupoty
:| :| :| :|
2161
#fobiak nieaktywny
12 sierpnia 2016r. o 15:53
przemciu albo jestes wierzacy albo ateista bo zaden ateista by nigdy takich zabobonnych tekstow nie upublicznil

"Gdy pierwszy raz zapukała... Dzwonek do drzwi - otwieram a moim oczom ukazała się nieprzyzwoicie chuda i smutna blada jak śmierć dama. Pani do kogo? - pytam nieśmiało. - Po ciebie kolego - odrzekła. - Jak to po mnie? Sorry, ale ja się z nikim nie umawiałem. Mam swoje plany na najbliższą przyszłość. Koniec. Kropka. - To się jeszcze okaże - odrzekła chłodno i natychmiast tak jak przybyła rozpłynęła się w oparach porannej mgły."

jesli wierzysz w ta biala dame to wierzysz we wszystko pozostale
~ niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 16:06
bloga sobie załóż
nie męcz Kocham Bolec.Info etami bolecnautów
:> :> :> :> :> :>

Zastosowana autokorekta

~x niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 16:15
Spoko Fobiak, ten dramatyczny (ciągnący się już przez trzy powiastki) wstęp PanaM - "literata" to tylko preludium clou. Wkrótce się okaże, że to nie była tycia Pani Śmierć, a Panowie Sanitariusze z "wojewódzkiego" i że po pozytywnej diagnozie płuc w Karpaczu, lekarze postanowili zbadać głowę PanaM. Wkrótce okazało się, że jest mam wszystko oprócz zwojów odpowiadających za logikę i myślenie. Teraz już PanM może swobodnie dowodzić, że nie wierzy w co wierzy i że się nie boi tego, przed czym ma ...czkowego wręcz stracha. Przemo przechodzi sam siebie w swoim niepodważalnym mniemaniu, że jest człek OK i że dlatego ma pełne prawo robić zamęt na tym forum i dowodzić, że jest to mądre. A po prostu powinien wziąć koło i mocno je... się w czoło...

Zastosowana autokorekta

~Prima Aprilis ? niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 16:45
A może to taki wkręt ? Taki chit makietingowy ?
~BBBB niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 17:52
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
E KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
E KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
E KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
NIE KARMIĆ TROLA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza