~ napisał(a): Po co ten cały pan m się tu wyżala? czy to on jedyny ma taki problem? Jak go coś męczy niech zajmie się wolontariatem i nie mysli o śmierci, niech się poświęci ludziom, bo jego życie i tak byle jakie było. Gówniany politykier i takie samo zachowanie. Wspólczucia szuka - taraz? Czemu wcześniej skakał jak żaba, wszystkim wokoło drapał oczy, a teraz ...
Dzisiaj zdecydowałem się na ZAPREZENTOWANIE POWYŻSZEGO WPISU -- Autor to znany mi bogobojny prawdziwy Polak Katolik./ po nr IP ; /Najwyraźniej nie czytał nic co było napisane wcześniej .Ot tak strzelił z bata anonimowy komentarz i jest usatysfakcjonowany.
Ostatni wpis zakończyłem zdaniem ;
" po przeprowadzeniu wywiadu dał mi skierowanie na RTG płuc -- i tu zaczyna się problem przed którym chciał bym uchronić innych potencjalnych chorych."
Po kilkunastu dniach byłem już w posiadaniu zdjęcia RTG płuc .Oczywiście ono nic nie wykazało.Jedyne co uczyniło to uśpiło na jakiś czas moją czujność.Dobrze że nie nazbyt długo.
Zaniepokojony faktem że objawy nie ustępują ponowiłem wizytę u specjalisty.Ten przy drugiej wizycie poinformował mnie że jego możliwości / poza rozmową / się kończą i zaopatrzył mnie w skierowanie na oddział pulmunologii.
Odpowiedni oddział szpitalny musiałem sobie poszukać sam.
Przejrzałem internet i po wykonaniu kilkunastu telefonów na Dolnym Śląsku okazało się że najbliższe terminy oscylują na poziomie dwóch do czterech miesięcy.
Zdecydowałem się na Centrum Pulmunologii w Karpaczu.Tym razem dopisało mi trochę szczęście po po około trzech tygodniach zostałem zawiadomiony że ktoś zrezygnował i jeśli mam ochotę mogę przyjechać natychmiast.
Tak też uczyniłem. Miałem być cztery dni ale pobyt przedłużył się do czternastu.
Mimo to opuszczałem szpital niemal jako osoba zdrowa bez podejrzeń o cokolwiek poważnego.
Tak wynikało z karty wypisu szpitalnego.
Dobrze że w dniu wypisu lekarz prowadzący poinformował mnie że nie czuje się zbyt komfortowo i dla spokoju sumienia wręczył mi skierowanie na ten że oddział za miesiąc do dalszej diagnostyki.
Ale o tym następnym razem.
Pozdrawiam Was i dziękuję za wpisy .[img=1471006859_llauko5.jpg]
Zmoderowano 12.08.2016 godz.16:06 - powód: błąd (moderator)