Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 22:01
Życzę ze swej strony wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że Bóg dostrzeże Pana. Proszę otworzyć na Niego swego ducha, sprawy materialne w takich momentach nie mają znaczenia. Życzę Panu żeby mimo choroby żył Pan jak najdłużej i nie tracił nadziei gdyż cuda się zdarzają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 22:16
kajtek68 napisał(a):
PS.
kulturalny chazarze,
weź sobie do serca wypowiedź Gs i przestań pieprzyć.

Pozdrawiam

A ja nie pozdrawiam :) Kiedyś byłeś hegemonem , a dzisiaj kajtkiem. Powiedz mi jak to się stało , że nastąpiła redukcja świadomości ? Nie wiem dlaczego wyzywasz Przema od gnid , ale pamiętam , że równo rok temu nie udzieliłeś mi odpowiedzi na publicznie stawione pytanie ... i roztrzaskałem klawiaturę o podłogę. Nie cierpię ignorancji. A dzisiaj każesz mi " przestać pieprzyć " ?

Kajtek , bo o Hegemonie już mówić nie można ... miałeś qurwa dzisiaj wolne , że aż tyle napisałeś ? Ja wiem , że Tobie potrzeba jedynie pięciu słów do określenia psychodelicznej , własnej świadomości , ale ... żebym mógł Cię zrozumieć , potrzeba więcej słów.

Pisz Przemo , niech się Lemingi uczą :) A hegusiami się nie przejmuj :)

Mam dwa stenty w sercu. Żyję w pożyczonym czasie. I jestem dumny z potomstwa. Uważam , że każdy facet powinien mieć powody do dumy.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 22:36
Pannazdzieckiem napisał(a): Mam dwa stenty w sercu. Żyję w pożyczonym czasie. I jestem dumny z potomstwa. Uważam , że każdy facet powinien mieć powody do dumy.

Panna, miałem się nie wypowiadać w tym temacie, ale... ale muszę Ci zasygnalizować, że wypowiadasz się skrajnie, i agresywnie. Autor tego tematu obraził wiele osób na tym forum! Wykazał się chamstwem, brakiem kultury, a nawet bezczelnością! Tymczasem gra teraz aniołka! Bolec natomiast chce coś ugryźć na kontrowersjach publikując ten byle jaki tekst. Życie, prawdziwe życie to jednak nie jest teatr, a kto jednak tak myśli jest infantylnym naiwniakiem.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 22:53
Tu masz rację Alterowiczu . Życie to nie teatr . Życie jest po to , aby nauczyć się kochać. Kocha się z reguły własne potomstwo , ale można też kochać Inną Istotę , np . Promień :) Kto się tego nauczy , ten na prostej drodze do Źródła życia , czyli Stwórcy :) I nie myl proszę Stwórcy , z bogami tej nieszczęśliwej , pięknej Planety :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 23:01
Pannazdzieckiem napisał(a): Życie to nie teatr .

Panna, to nie wpisujmy się w role ;) Więcej rozwagi, mniej emocji :) pozdrawiam

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~pestka niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 1:00
a kiedy do mnie przyjdzie ta z kosą.Niech będzie ładną,młodą i bosą
Abym nie słyszał zawczasu.Stukania jej obcasów.
Piękna fraszka.Smutne jak ktoś odchodzi,jeszcze smutniejsze jak musi o tym pisać na forum.Przykro mi ,ale nawet jakby stało koło Ciebie wielu ludzi odejdziesz sam.Widzimy juz na fb co kto jadł na śniadanie ,ile kilometrow przebiegl ,jak kiedy i spedziliśmy niedziele.Wiec co dalej ?Pokażmy jak umieramy.Może jeszcze zanim co zrób zakłady np kiedy i gdzie? Wiem przez co przechodzisz ,ale tez wiem ze jesteś
tej chwili bardzo samotny w swojej chorobie.Pozwól sobie na troche intymności.
15121
#aaco nieaktywny
12 sierpnia 2016r. o 8:27

:) to co pan robi ciekawi ludzi i nie tylko tych o podobnych doświadczeniach.
A jest wiele chorych osób. Proszę się nie zrażać :) ja nie uważam aby to był ekshibicjonizm ale może pomóc niektórym osobom.

Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe :)
~x niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 10:02
Panna, jesteś alogiczny. Skoro życie jest po to, by nauczyć się kochać, to nie ma w tym temacie żadnego "można". Albo uczysz się kochać, albo nie. Wybieranie "obiektów" kochania oznacza pychę i brak zrozumienia Universum. Twój błąd logiczny polega na stwierdzeniu, że w czasie życia doczesnego mamy nauczyć się kochać. Nie jest tak. Wszystkie istoty mają dążyć do osiągnięcia stanu miłości, a to coś innego niż kochanie, prawda? A co się tyczy PanaM i Jego ekshibicjonizmu egzystencjalnego, to kwestia Jego strachu przed tym, co oczywiste (odejściem z doczesności). Jego osoba to idealny przykład konfliktu ego i ducha (super ego). Przemo musi zrozumieć, że Jego obecny stan zdrowia to nie kara od Losu (Boga, Universum, Idealnej Logiki etc.), a "Boska zapłata" za dotychczasową egzystencję. Zdrowie można odzyskać nie buntem wobec czegokolwiek a wewnętrzną pokorą. Bo w istocie nie jest ważnym jaką istotą się jest zewnętrznie i na pokaz, a jaką rzeczywiście. Rozum, ego, przekonania i wiara to tylko zjawiska przypisane do konkretnego życia. Gasną wraz ze śmiercią "ZAINTERESOWANEGO". Dla Uniwersum najważniejsza jest "istność". Dlatego każde życie, każda epoka i wszelkie zjawiska to właśnie swoisty teatr, a my-ludzie (i wszystkie inne istoty) to tylko "lepsi" lub "gorsi" komedianci :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza