Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
11445
PanM
18 sierpnia 2016r. o 11:43
kajtek68 napisał(a): Temat dotyczy Twojego "umierania" ;)
Zauważyłeś znaki zapytania w mojej wypowiedzi, czy może nadal jestem zbyt "ANONIMOWY" dla Ciebie i stąd te odnośniki ad personam :D

Co ja mam Panu powiedzieć Panie Hagel.
Nawet nie znam prawdziwego powodu z jakiego jest Pan wobec mnie napastliwy i obrzydliwie niefajny.
Mimo mojego aktualnego stanu mam propozycje ;
Zna Pan mnie i mój adres .Zapraszam i załatwmy to po męsku .Albo wykaże się Pan odwagą i mi przyłoży albo Pan stchórzy i zamilknie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 12:01
tak z boku patrząc, to kajtek68 zadał bardzo konkretne i rezczowe pytanie na temat, nie widzę w nim żadnej złośliwości
~ niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 12:06
Ludzie, przestańcie reagować na wypociny i kartę choroby tego faceta. Jemu tylko o to chodzi, aby oni wciąż mówiono i klikano. Taka mania wielkości zawsze była jego domeną. Taki bolesławiecki "środek wszechświata". Do tego grozi rozmówcom że ujawni ich dane... Ależ polityczny prostak.
~konkretne pytanie ? niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 12:29
~ napisał(a): tak z boku patrząc, to kajtek68 zadał bardzo konkretne i rezczowe pytanie na temat, nie widzę w nim żadnej złośliwości

Pogratulować takiej konkretności

kajtek68 napisał(a):
PanM napisał(a): ... Najważniejszym jest że ktoś dotknięty tym problemem będzie mógł okres diagnostyki skrócił wielokrotnie .A tym samym być może wygra batalię o swoje życie.

Niby jak, GNIDO Ty moja ?
"Diagnozując" sam siebie ?
~ niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 12:46
~konkretne pytanie ? napisał(a):
~ napisał(a): tak z boku patrząc, to kajtek68 zadał bardzo konkretne i rezczowe pytanie na temat, nie widzę w nim żadnej złośliwości

Pogratulować takiej konkretności

kajtek68 napisał(a):
PanM napisał(a): ... Najważniejszym jest że ktoś dotknięty tym problemem będzie mógł okres diagnostyki skrócił wielokrotnie .A tym samym być może wygra batalię o swoje życie.

Niby jak, GNIDO Ty moja ?
"Diagnozując" sam siebie ?

dziękuję, gratulacjii nie przyjmuję, ale powtórzę pytanie poprzedika - w jaki sposób ktokolwiek śledzący nawet poczynania p M będzie mogł skrócić okres diagnostyki wielokrotnie?
~ niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 15:01
po prostu nie da się,takie są procedury i ich nie PRZEZKOCZYSZ. ;)
11445
PanM
18 sierpnia 2016r. o 15:41
~ napisał(a): po prostu nie da się,takie są procedury i ich nie PRZEZKOCZYSZ. ;)

Zapewniam Państwa że się da skrócić te procedury .
Da się i to znacznie .Bez naginania prawa i bez znajomości .
Opiszę to w następnej relacji .

Pozdrawiam tych bardziej cierpliwych.[img=1471527695_y2mmocg.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~dziwny jest ten świat niezalogowany
18 sierpnia 2016r. o 15:49
~ napisał(a):
Pan napisał(a): Piotrze , z całym szacunkiem ale przez zamodlenie nic nie zwojujesz.
Odniosę się do tej wypowiedzi w temacie o chorobie
.

trolu odnieś się do swojego fałszu
kiedy innych i sam siebie jako anonim atakujesz
zastanów się lepiej dlaczego chorujesz
rak to choroba autodestrukcyjna

po manipulacjach na bolcu widać
że jesteś fałszywym trolem

Podłość co niektórych wypowiadających się jest tak straszna że nie da się tego opisać słowami. Jeśli to choroba autodestrukcyjna to powiedz to matkom małych dzieci które zapadają na nowotwory. Nie pojmuję takich chamów , osobiście nawet najgorszemu wrogowi nie życzę chorób i cierpienia, i nigdy nie przyniosło by mi to żadnej satysfakcji gdyby się okazało że ktoś za kim nie przepadam jest chory. Co niektórym piszącym tu , wydaje się że są tacy sprawiedliwi i wspaniali , a Pan M to jakiś "fałszywy trol" jak to napisał jakiś ćwierć inteligent . Naprawdę niektóre wypowiedzi świadczą o was samych, uważacie się za jakiś sprawiedliwych wśród narodów świata czy co?

:> :> :> :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza