kajtek68 napisał(a): Temat dotyczy Twojego "umierania" ;)
Zauważyłeś znaki zapytania w mojej wypowiedzi, czy może nadal jestem zbyt "ANONIMOWY" dla Ciebie i stąd te odnośniki ad personam :D
~ napisał(a): tak z boku patrząc, to kajtek68 zadał bardzo konkretne i rezczowe pytanie na temat, nie widzę w nim żadnej złośliwości
kajtek68 napisał(a):PanM napisał(a): ... Najważniejszym jest że ktoś dotknięty tym problemem będzie mógł okres diagnostyki skrócił wielokrotnie .A tym samym być może wygra batalię o swoje życie.
Niby jak, GNIDO Ty moja ?
"Diagnozując" sam siebie ?
~konkretne pytanie ? napisał(a):~ napisał(a): tak z boku patrząc, to kajtek68 zadał bardzo konkretne i rezczowe pytanie na temat, nie widzę w nim żadnej złośliwości
Pogratulować takiej konkretności
kajtek68 napisał(a):PanM napisał(a): ... Najważniejszym jest że ktoś dotknięty tym problemem będzie mógł okres diagnostyki skrócił wielokrotnie .A tym samym być może wygra batalię o swoje życie.
Niby jak, GNIDO Ty moja ?
"Diagnozując" sam siebie ?
~ napisał(a): po prostu nie da się,takie są procedury i ich nie PRZEZKOCZYSZ. ;)
~ napisał(a):Pan napisał(a): Piotrze , z całym szacunkiem ale przez zamodlenie nic nie zwojujesz..
Odniosę się do tej wypowiedzi w temacie o chorobie
trolu odnieś się do swojego fałszu
kiedy innych i sam siebie jako anonim atakujesz
zastanów się lepiej dlaczego chorujesz
rak to choroba autodestrukcyjna
po manipulacjach na bolcu widać
że jesteś fałszywym trolem
Podłość co niektórych wypowiadających się jest tak straszna że nie da się tego opisać słowami. Jeśli to choroba autodestrukcyjna to powiedz to matkom małych dzieci które zapadają na nowotwory. Nie pojmuję takich chamów , osobiście nawet najgorszemu wrogowi nie życzę chorób i cierpienia, i nigdy nie przyniosło by mi to żadnej satysfakcji gdyby się okazało że ktoś za kim nie przepadam jest chory. Co niektórym piszącym tu , wydaje się że są tacy sprawiedliwi i wspaniali , a Pan M to jakiś "fałszywy trol" jak to napisał jakiś ćwierć inteligent . Naprawdę niektóre wypowiedzi świadczą o was samych, uważacie się za jakiś sprawiedliwych wśród narodów świata czy co?
:> :> :> :> :>