Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gminne Dożynki po 21 latach znów w Trzebieniu
~J niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 7:50
Ładna para starostów dożynek :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~luk niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 8:14
Co tam dożynki największą atrakcją był złotousty burmistrz. Nie ma już nikogo innego do prowadzenia takich imprez?
~Ukradziony dom w Trzebieniu. niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 8:57
Ilu takich Biedrzyńskich jest w Polsce, panie Ministrze Ziobro?
"Łatwiej w Polsce liczyć na sumienie przestępcy niż na sumienie wymiaru sprawiedliwości".
http://tagen.tv/vod/2016/08/latwiej-w-polsce-liczyc-na-sumienie-przestepcy-niz-na-sumienie-wymiaru-sprawiedliwosci/?c=4554
~Anastazja niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 9:53
byłam , występ tej "gwiazdy' CLEO totalne dno , ani to ubiór , ani to śpiew , ot pokazała zwykła chałturę , nagłosnienie porazka . Ot Trzebien zapłacił za kiepską chałturę . Mnóstwo pijanych , nawet jednego starszego pijusa strażacy niesli za nogi i ręce do karetki . Ot wiejski klimat ! Nie widziałam jej w bolesławcu , ale myslę ,ze i tu sie nie wysiliła !
~gosc niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 10:01
Dozynki w Trzebieniu były piekne a ten wystrój cudowny byłam pod wielkim wrazeniem najbardziej utkwiła mi jedna dekoracja w którym przedstawiono lezacego chłopa przy nim butelka i napis ,,spi a jemu .....rosnie.....?.Nad tym sie mocno zastanawiałam jak długo owy pan był w takiej ,,dyspozycji,,,przeciez był upał....... :D :D :D Pozdrawiam cały Strzebien
~ niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 10:09
Te zdjęcia to były robione suszarką do włosów?
~Dożynki Gminne w Trzebieniu Ul. Kolejowa niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 11:41
Nasze 25 lat wolności polega na tym, że wolność mają ci, którzy powinni siedzieć !

Ilu takich Biedrzyńskich jest w Polsce, panie Ministrze Ziobro?
"Łatwiej w Polsce liczyć na sumienie przestępcy niż na sumienie wymiaru sprawiedliwości".
http://tagen.tv/vod/2016/08/latwiej-w-polsce-liczyc-na-sumienie-przestepcy-niz-na-sumienie-wymiaru-sprawiedliwosci/?c=4554

Bajkowy operat szacunkowy biegłego Jerzego Karpińskiego sprawa pokrzywdzonego Bogusława ...

~brodiaga niezalogowany
29 sierpnia 2016r. o 11:49
Sowieci wyjechali w 1993 roku. Myśl czasami "pisarz" jak piszesz.
Towarzysze jak zwykle dopisali:

..."Między innymi posłankę na Sejm RP Zofię Czernow, prezydenta Bolesławca Piotra Romana, burmistrza Nowogrodźca Roberta Relicha, prezesa Zarządu Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji Józefa Króla, prezesa Zarządu Stowarzyszania Ziemia Bolesławiecka Jana Cołokidziego," ...

Pięknie było.
Teraz czekamy na zreformowanie kadry nauczycielskiej w SP w Trzebieniu: emerytki na emeryturę, więcej młodych nauczycieli. Nie oszczędzać na kształceniu dzieci. ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza