~zona rolnika napisał(a): Najlepsze jest to ze ten caly PSL rozgrywany jest przez ratuszowego. Zgnijecie tam w tym powiecie jak sie nir ogarniecie. PO powinna prosic opozycje o przejecie wladzy, choc w sumie kto by chcial sie w to pchac.
~Rolnik szuka żony napisał(a): Ja mówię o tym trzecim, kory w PSLu jest, a jakże więc niech się określi. jak się jest w jakiejś organizacji i szef nie pasuje to można się wypisać albo próbować odwołać go w demokratycznych wyborach władz. Kultury panowie.
~do rolnika napisał(a):~Rolnik szuka żony napisał(a): Ja mówię o tym trzecim, kory w PSLu jest, a jakże więc niech się określi. jak się jest w jakiejś organizacji i szef nie pasuje to można się wypisać albo próbować odwołać go w demokratycznych wyborach władz. Kultury panowie.
Czy uważasz to za normalne że Haniszewski jedzie do Wrocławia do kolesi z PSL,którzy namaszczają jego osobę na dalsze rządzenie ,mam pytanie czy ktoś z Bolesławca ma wpływ na wybór koalicji w U Marszałkowskim.
~Rolnik szuka żony napisał(a):~do rolnika napisał(a):~Rolnik szuka żony napisał(a): Ja mówię o tym trzecim, kory w PSLu jest, a jakże więc niech się określi. jak się jest w jakiejś organizacji i szef nie pasuje to można się wypisać albo próbować odwołać go w demokratycznych wyborach władz. Kultury panowie.
Czy uważasz to za normalne że Haniszewski jedzie do Wrocławia do kolesi z PSL,którzy namaszczają jego osobę na dalsze rządzenie ,mam pytanie czy ktoś z Bolesławca ma wpływ na wybór koalicji w U Marszałkowskim.
Tak właśnie działają partie. I PSL nie jest tu wyjątkiem. Polecenia idą z góry co nie uważam za dobre. Dobre są komitety obywatelskie, w których głos decydujący mają ludzie tu mieszkający. Jak nie pasuje w partii to zawsze można się wypisać :)
~zona rolnika napisał(a): Najlepsze jest to ze ten caly PSL rozgrywany jest przez ratuszowego. Zgnijecie tam w tym powiecie jak sie nir ogarniecie. PO powinna prosic opozycje o przejecie wladzy, choc w sumie kto by chcial sie w to pchac.
~ napisał(a):Samborski spali swojego kolege PSL-owcaBardzo zle mu radzi.Powinien całkowicie się wycofać i wplynac na powolanie Zarzadu Komisarycznego.Wtedy by notowania PSL-u podniosl.~zona rolnika napisał(a): Najlepsze jest to ze ten caly PSL rozgrywany jest przez ratuszowego. Zgnijecie tam w tym powiecie jak sie nir ogarniecie. PO powinna prosic opozycje o przejecie wladzy, choc w sumie kto by chcial sie w to pchac.
Kochana to nie Ratuszowy rozpracuje PSL a Stasik do spółki z Ziemią.
~ napisał(a):~ napisał(a):Samborski spali swojego kolege PSL-owcaBardzo zle mu radzi.Powinien całkowicie się wycofać i wplynac na powolanie Zarzadu Komisarycznego.Wtedy by notowania PSL-u podniosl.~zona rolnika napisał(a): Najlepsze jest to ze ten caly PSL rozgrywany jest przez ratuszowego. Zgnijecie tam w tym powiecie jak sie nir ogarniecie. PO powinna prosic opozycje o przejecie wladzy, choc w sumie kto by chcial sie w to pchac.
~ napisał(a):~ napisał(a):Samborski spali swojego kolege PSL-owcaBardzo zle mu radzi.Powinien całkowicie się wycofać i wplynac na powolanie Zarzadu Komisarycznego.Wtedy by notowania PSL-u podniosl.~zona rolnika napisał(a): Najlepsze jest to ze ten caly PSL rozgrywany jest przez ratuszowego. Zgnijecie tam w tym powiecie jak sie nir ogarniecie. PO powinna prosic opozycje o przejecie wladzy, choc w sumie kto by chcial sie w to pchac.